kurumsal şirketlerden kiralayın. kesinlikle merdiven altı ne olduğunu belirsiz yerlerden kiralamayın.

kurumsal yerden kiralama yapsanız bile aracı teslim almadan önce her yerini iyice fotoğraflayın. havalimanından teslim alacaksanız eğer araç otopark gibi karanlık alanlarda teslim almayın.
devamını gör...
kiralamayın.
devamını gör...
kurumsal fırmalar en azından bazıları istediginiz yere aracı getiriyor istediginiz yerde bırakıyorsunuz ama tabiki her firma böyle olmayabilir.
devamını gör...
1-2 gün kiralamayın,kiralayacaksanız 1 hafta kadar kiralayın, daha ucuza gelir hem de işinizi görür 1 hafta.
devamını gör...
mutlaka kurumsal hatta çok uluslu olan global şirketlerden kiralayın. rent a car adı altinda yarı mafya yarı esnaf takılan tiplere kesinlikle güvenmeyin senet falan imzalayıp verme gafletinde bulunmayın.allah korusun kaza kaza yaparsınız fazlasıyla borçlu çıkarır sizi bu insanlıktan nasibini almamış, iyi aile çocuklari(!)
devamını gör...
özellikle yurtdışında sıklıkla araç kiralıyorum. türkiye içerisinde de değişik illerde kiraladım. özellikle kurumsal bilindik firmalardan yeni ve bakımlı araç bulursunuz. mahalle arası rent a car dan hayatımda bir kere kiralamıştım o da 90larda...

- arabayı teslim alırken görevli ile dolaşarak teslim alın. eğer çizik, buruk yerleri varsa mutlaka beraber mutabık olun ve fotoğraflayın.

-arabayı kesinlikle full sigorta yaptırın. sonra yok orası çizik, yok burası büzük, yok o oldu, yok bu oldu demezsiniz. yurtdışında arkadaşım bana selam verirken geldi kiralık aracıma vurdu... daha ötesi yok....

-kesinlikle kurallara uyun, arkadan gelen cezaları tahsil ediyorlar.

- araçı kiralarken kim şöför olarak kayıtlı ise aracı sadece o kullansın. başka arkadaşınız da kullanacak ise kaydettirin mutlaka.

-kesinlikle alkollü olarak kiralık araç kullanmayın, kırmızı ışıkta filan geçmeyin. araç kiralık olunca, size trafiği tehlikeye atma ve insaların canına kastetme serbestisi gelmiyor. birde sigortanın ödememesi durumunda tüm ihale size kalır. bunu da aklınızdan çıkarmayın.
devamını gör...
birçok kez kiraladım. ama bı tanıdığa sorup öyle kiralamak daha mantıklı
devamını gör...
şoför de kiralayın.
devamını gör...
(bkz: avis).
devamını gör...
kurumsal firmalardan kiralayın lütfen. kenar mahalle rent a car işi yapanlar genellikle uyuşturucu ticareti yaparlar ve bu araçları kullanırlar. senete imza atmayın ve rent a car kaskosu var mı diye mutlaka sorun.
devamını gör...
eğer içmiyorsanız, içinde sigara içilmemiş yeni araç olsun diye bas bas bağırınız.

leş oluyor, .ıçarken sigara içen insanların kullandığı tuvaletteymiş gibi hissettiriyor, öyle kokuyor, arabadaki bu koku kıyafete siniyor, abartırsam sürüş güvenliğini etkiliyor.

koku konusunda hassasım üzerime gelmeyin.
devamını gör...
getir araç'ı kullanın epey ucuz. ayrıca arabanın resmini çekmeyi sakı ha sakın unutmayın...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilk defa araç kiralayacaklara tavsiyeler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim