komedi / yerli
6 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir meltem bozoflu filmidir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
filmin senaryosunu güldür güldür senaryo ekibi yazmıştır. tıpkı dedemin fişi filminde olduğu gibi. filmin başrollerinde onur buldu, mahir ipek, derya karadaş, onur atilla, meltem yılmazkaya ve yasemin conka oynamıştır. ayrıca defne yalnız, alper kul, irem sak ve ayhan sicimoğlu da filmde küçük roller almaktadır.

bkm tayfasının peş peşe çıkardığı filmlerden bir diğeri de cici babam'dır. şu an türkiye'de gösterime giren komedi filmlerin büyük bir çoğunluğu bkm etiketi ile çıkmaya ve sarı başlıklı filmler kategorisine girmeye devam ediyor.

babalarının ölümünden yirmi sene sonra egede bir köyde yalnız başına yaşayan analarının bir sevgili bulması ve onunla evlenmeye karar vermesi üzerine bu olaya bir dur demek isteyen üç kardeşin verdiği savaşın hikayesi.

çok iyi bir film olduğunu söyleyemem. hatta vasat bir film bile diyebilirim. ama yine de bu tür filmlerin insanı çeken bir yanı var. ben bu tür filmleri daha önce yazdığım bir tanımda kahvaltılık filmler olarak isimlendirmiştim.

bir sabah kahvaltısında çok dikkat vermeden izlenebilecek bir film.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cici babam" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim