askeri birliklerin yanaşık düzen eğitimleri sırasında eğitimi veren komutanın yürüyüş kararı şeklinde sol ayağın her yere vurduğu esnada bir kelimesinin yüksek sesle söylendiği çok derin anlamlar taşıyan söz öbeği.
devamını gör...
typo yüzünden hiç olan bir başlık. taşınması gereken yön için işaret fişeği: eğitimde merhamet vatana ihanettir

astlarıyla genellikle arkadaş olan ya da abi-kardeş ilişkisi kuran biri olarak konu öğretmenliğe geldiğinde eski sevgilinin engeli kaldırması taş kalpli olması) gibi sert, titaniği batıran buz dağı gibi soğuk olurum. laboratuvarda kurallar askeriyedeki gibi sadece kanla yazılmaz. kan, asit, kimyasal, toksik/karsinojen materyal, enfektif atık vs gibi çeşitli tehlikelerimiz bulunmaktadır, açık büfeden salam beğeniyor gibi tehlike beğenmeyin diye o kuralları koyarız. eğitimde merhamet vatana ihanettir.

ayrıca, sevgili öğrenciler, değerli veliler. "hocam iki puan daha verseniz bir üst not geliyor" diye yalvarmayın. hak ettiğiniz not ne ise onu alıyorsunuz zaten. fazlasını isteyip hiç tanımadığınız insanların hakkına girmeyin.

edit. başlığın ilk hali eğitimde merhamet varana ihanettir şeklindeydi. to all mods that i love: keeeeeeenks
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"eğitimde merhamet vatana ihanettir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim