mor ve ötesi grubunun vokali.
devamını gör...
boğaziçi üniversitesinde felsefe eğitimi görmüştür kendileri
devamını gör...
fenerbahçenin kalecisi .
devamını gör...
behzat ç. dizisinde behzat'ın rahmetli kızı berna'nın sevgilisi torbacı ''alp'' karakterini canlandırmış ve bol bol dayak yemiş müzisyendir.
devamını gör...
ünyeli müzisyen ve oyuncu. eurovisionda hakkı yenmiştir.
devamını gör...
1977 doğumlu,alman lisesi ve boğaziçi felsefe mezunu,mor ve ötesi vokali,muhteşem söz yazarı.umuyorum ki uzunca bir süre müzik yapmaya devam eder.
"müzik şifadır"
devamını gör...
koray candemir ile sıkça karşılaştırılan bir solisttir.
devamını gör...
hali sahada bile oynayamayacak bir adamı çeyrek final de oynatmak nedir ya. 2 tane hatalı gol yedi , lan zaten karşısı 2 tane şut attı. çıldıracağım ya. evet.
devamını gör...
28 haziran 1977, ankara doğumlu, türk müzisyendir.

1988 yılında eğitimine başladığı alman lisesi'nde kerem kabadayı ile tanışarak 1990'da kurdukları decision grubu ile mor ve ötesi'nin temellerini attılar. harun tekin 1991 yılında grubun tarzının belirlenmesi ile gitar çalmaya başladı. decision 1995'te mor ve ötesi olarak kurulduğunda, derin esmer'in teşvik ve yardımları ile şarkı söylemeye başladı. harun tekin mor ve ötesi ile 1996 yılının haziran ayında "şehir" albümünü çıkarmış, aynı yılın ekim ayında boğaziçi üniversitesi'ndeki felsefe öğrenimine başlamıştır.

yıllar geçtikçe harun tekin için müzik daha ön plana çıksa da, dersin kendisinden çok konularıyla ilgilenmesi ve akademik okumalardan sıkılmaması, üniversitede başarılı olmasını sağlamıştır.

harun tekin 1999'da çıkardığı "bırak zaman aksın" albümü'nün ardından marmara depremi sonrası açık radyo deprem iletişim merkezi'nde çalıştı. bu dönemde iki yayın dönemi boyunca programcı olarak yer aldı. ayrıca 1999 yılının nisan ayında kendisine gönderilen e-maillere cevap vermek için okulunu dondurarak ertesi sene eğitimine devam etti.

2001 yılı fiziksel olarak en çok zorlandığı yıl oldu. "gül kendine" albümü hayatının her alanını amansızca kapladı. bir yandan boğaziçi üniversitesi'ndeki felsefe ve psikoloji eğitiminin son yılını yaşarken, bir yandan da grubun tarihindeki en yoğun dönemlerinden birine tanık oldu. eylül ayında boğaziçi üniversitesi'nden mezun oldu. mor ve ötesi ile katıldığı eurovision'da "deli" isimli şarkıyla 7. oldu.

aynı zamanda star tv'de yayınlanmış olan "behzat ç. bir ankara polisiyesi" adlı dizide başrol oyuncusu behzat ç.'nin kızı berna'nın sevgilisi rolünü oynamıştır. toplam 2 ayrı bölümde görülmüştür.
devamını gör...
dün iki tane hatalı gol yiyerek fenerbahçenin elenmesine sebep olmuş kova kalecidir.

aslında başarılı bir kalecidir ama erol bey uzun süre oynamayan oyuncusunu çeyrek finalde oynatarak hata yapmasına bir nebze sebep olmuştur.
devamını gör...
vakti zamanında konser sonrası kendisiyle oturup uzunca sohbet ettiğim müzisyen. kendisi sürekli tekila içer, bir de beğenirse sizi evine davet eder.
devamını gör...
varlıklı bir ailede doğup, büyümüş, yetenekli insan.
devamını gör...
bursaspor'daki günlerinin çok çok uzağında olan kaleci. ritmini bulmak istiyorsa alt lig falan demeden oynayabileceği bir takıma gitmeli, eski halini izlemiş biri olarak çok üzüldüğümü söyleyebilirim.
devamını gör...
2 senedir fenerbahçe tesislerinde antrenmanda yer doldursun diye kaleye geçen ve bu durumdan pekte rahatsızlık duymayan bir zamanların potansiyelli şimdinin vasat kalecisi.
devamını gör...
bugün başakşehir maçında kurtardığı penaltıyla belki de şampiyonluğun yolunu aralayan kaleci. adam 2 senedir oturuyor, altay sakatlanınca da öldük bittik derken rakiplere nanik yaptı.

şu başlığı harun tekin (futbolcu) yapın yahu.
devamını gör...
senin ben canını yiyeyim. adamın hasısın.
devamını gör...
hak ettiği değeri göremediğini düşündüğüm sanatçı.

(bkz: mükemmellik)
devamını gör...
fenerbahçe kalesini koruyan müzisyen. ikisini de beceremiyo gerçi.
devamını gör...
mor ve ötesi'nden arta kalan zamanda fenerbahçe kalesini koruyan şarkıcı. müzisyenlik yeteneği kalecilik yeteneğinin çok önünde.
devamını gör...
geceye damga vuran hatayı yaparak kovalığını ispatlamıştır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"harun tekin" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim