geçmişte açılmış haber başlıklarının atılabileceği veri tabanıdır. ileride açıp açıp ulan ne yaşamışız demek için kullanılabilir.
devamını gör...
cin çıkarma anlayışı tec@vüz etmek olan bo(k)ç' un cehenneme erken yolladığı haber. bu tarz temizliği sağlayan insanlara karşı minnet duyuyorum.
ve gerçekten müslüman bile sayılmayacak insanların şeyh/imam vs. olarak görev yapabildiği bir yerdeyiz. bunlar nasıl bu kadar arttı, bunlar nasıl o kadar cüretkar davranabiliyor?..
din altı altında öldürdükleri insanlık, ahlak, iyilik, mahremiyet, sevap yerine adilik, ahlaksızlık, kötülük, saygısızlık, günah, haram gibi kavramları yaşatıyorlar. onların varlığından ziyade bu insanlara inanıp onların yolunda ilerleyenler midemi bulandırıyor. ne din bu ne de islam.
her şeye rahatça erişim sağlanılabilen bir zamanda kur'an'ı kerim'i satın almadan indirmek mümkün. parasızlığı bahane edemezsiniz yani.
ilk "oku" dendi, okuyor muyuz?
okumayan insanın müslümanlığını sorgularım. öğrenmeye ve sorgulamaya iten bir kitapta öğrenmeyen ve bağnaz olan insanın müslümanlığını sorgularım...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"geçmiş haber" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim