işsizliğin pençesindeki mezunlardır. çalışanlar da bölümüyle alakasız bir meslek yapar ve çalışanların çoğu asgari ücrete lâyık görülür. kpss kasıp memur olanlar bir nebze şanslıdır.
devamını gör...
çoğu kişinin üniversite okumuş olmak için yazıldığı bölümün mezunlarıdır.
devamını gör...
özel sektörde hiçbir işin özünü ya da zanaatini öğrenemeden paranın peşinde koşarlar. iş hayatlarındaki yüzeysellik özel hayatlarına da yansımıştır. iyi pozisyondakileri çok kazanır çok sömürülür, bahtsız olanları işsizlikle mücadele eder.

t. iktisadi ve idari bilimler fakültesinin işletme, iktisat, siyaset bilimleri ve uluslararası ilişkiler vb. bölümlerinden mezun kafa sözlük yazarlarıdır.
devamını gör...
#391870 yazarın tanımına katılıyor.beni de sayın beni de sayın diye elimi kaldırıyorum. kpss de iyi bir puan yaptın diyelim mülakatta suratına bakmıyorlar torpil olmadan. deneyimlemiş biri olarak söylüyorum kimsenin hevesini kırmak istemem ama kpss çok zor iş.. bunu dedikten sonra ben yine girerim akıllanmam ama benimkide sınav alışkanlığı.
devamını gör...
gençlikte yaptığımız bir hatanın bedeli bu kadar ağır olmamalı, kpss kasan işsizler kervanından selamlar :'(
devamını gör...
içinde bulunduğum gruptur. yüzde 90ı kpss ile uğraşmaktan bıkıp sonunda özele adım atar. geçiş dönemidir der. devlet der. fakat yıllar geçtikçe bataklık gibi saplandığı yerden kurtulamaz.

bir yerden para tatlı da gelmeye başlasa hayata dair sorgulamalar da tam da bu anda başlar. kime neye hizmet ettiğin ve durumun seni ne kadar tatmin ettiği, paradan daha önemli bir hal almaya da başlar. yine de kopamazsın.
devamını gör...
hayatımın en büyük pişmanlığı.
devamını gör...
ağlicam yapmayin umutlarim ölüyo dostlar.
devamını gör...
içinde bulunduğum gruptur. henüz taze mezun olduğum için bir pişmanlığım yok. aslında sürekli inceleyecek yeni bir şey olduğu için baya işlevsel görüyorum şimdilik. bakalım, gelecekte buraya dönüp ağlayadabilirim.
devamını gör...
tarihi bırakıp siyaset okudum.kotunun iyisine gectigim için pişman değilim.turkiyenin en iyi üniversitesinin en iyi bölümünde de okusam dünya üzerinde esamesi okunmuyor.youtuber olcam ben.
devamını gör...
buyrun benim. gelin siz de vurun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"iibf mezunu normal sözlük yazarları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim