kafa sözlüğün betimleme ve benzetme üstadı. beni de betimledi mahlasım üzerinden ve güldürdü yalan değil. tüm sözlüğü elden geçirmekle meşgul şuan. nickaltını ben patlatayım dedim hayırlısıyla*
devamını gör...
kullanıcı adıyla javier saviola'yı hatırlatan yazar. yazarımız da saviola gibi kıvrak ve fırsatçı. eline aldığı kelimeler ile dans ederek uzun uzun nickaltı hikayeleri yazıyor. eline emeğine sağlık vakit ayırıyor.
devamını gör...
javier, pena ailesinin uzun zamandır beklediği ve hayalini kurduğu bi çocuk olarak bayburt'ta *dünyaya gelir. her zaman meraklı bi çocuk olarak bilindi. genç yaşta evden ayrılmış ve bir çok insan tanımış, bir çok yer görmüştü. merakı onu detaylara düşkün biri haline getirmişti aynı zamanda. çok istediği bir şey vardı javier'in : görmediği bir insan, görmediği bir mekanı anlatmak... ancak daha önce kimseye bi şey anlatmamıştı ki. sahi nasıl anlatılabilirdi görülmemiş olanı. sürekli bunları düşünürken hafızasına ''yeni hayatlar'' eklemeye devam ediyordu.

bir gün ege sahillerinde ormanlık bi alanı keşfe çıkmıştı. etrafta çıt yokken, aklında sadece yazmak istedikleri vardı. birden ani bi gökgürültüsüyle hava bozmaya başladı. kuvvetli rüzgarı iliklerine kadar hissetti javier. hemen tam teşekküllü decathlon otomatik çadırını kurdu* ve içine girdi. çadıra girer girmez çöken bi ağırlık hissetti. gözleri kapanıyordu. dışarıda esen kuvvetli rüzgarın sesi sanki tüm boşlukları kaplamıştı. o da ne? rüzgar javier'e bir misafir mi getirmişti? çadırdan içeri bir pir-i fani girdi. ne kadar da hesiodos'a benziyor diye düşündü javier. heykellerini görmüştü hesiodos'un. evet, bu oydu. pir-i fani'nin ''yazmak, yaşamanın dışına çıkmaktır, sen, yazarak yaşatacaksın''dediğini işitti. rüya mıydı bu? anlam veremedi. ancak kendine geldiğinde yalnız olduğunu farketti. duyduğu cümle zihninde tekrar edip durdu. korkunç bi yazma isteği hissetti. hemen çantasından kalemini defterini çıkartıp yazmaya başladı ve ilk defa ''yaşamın dışına'' o gece çıkmıştı.

işte 'javier pena'' efsanesi böyle doğdu sevgili yazarlar...
devamını gör...
#953423

psikiyatri kliniğine randevu alması ruh sağlığı açısından iyi olacak yazar.

yazısını parmağım ağzımda kalarak okudum. bu nece bir senaryodur. nece bir olay sarmalıdır?
devamını gör...
giderse şehit sayarım.
çok geç keşfettiğim yazar.
devamını gör...
özelden ağlar*
devamını gör...
#392434

eskiden içinde bulunduğum korkunç gizli örgütü deşifre edip gerçek kimliğimi açığa çıkaran yazardır.
devamını gör...
adam gibi adam, yiğit adam olan yazar.
devamını gör...
nerededir acaba kendileri...teşbih ustası büyük kalem
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"javier pena (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim