merhaba saygı değer arkadaşlar. kafa sözlük müzik topluluğu gibi bir oluşum düşünmekteyim. sözlükteki müzisyen arkadaşlarla yardımlaşmak fikir alışverişinde bulunmak dayanışma sağlamak amacıyla toplanıp tanışabileceğimizi düşünüyorum. platformun amacı birlikte müzik yapabilmek, enstrüman ekipman alış satış beste albüm single miks mastering işlemleri bilgi yada yapım alışverişi, müzik üzerine sohbet ve fikir alışverişi gibi sınırsız bir çok şey olabilir. yaklaşık 15 yılı aşkın sahnelerde müzik yapmaktayım ve yasadıgımız sorunları ve bazen çözümünün ne kadar imkansıza yakın olduğunu biliyorum. bunlar üzernede birleşirsek sesimizi daha iyi duyurabileceğimizi düşünmekteyim.

buradan moderatör arkadaşlardan başlıkla ilgili dikkat çekerse sevinirim.

çağrıma kulak veren dostlar gerek mesaj atarak gerek tanım yazarak yaptıkları müzik ve kendilerini ifade ederlerse sevinirim. herkese saygılar sevgilerimle.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük müzik topluluğu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim