ikisinin de gerçekten kaliteli insanlara sahip olduğunu söyleyebilirim. ekşi sözlük'ün ortamı bana bir tık daha samimi geliyor ne yazık ki. sanırım küfürden dolayı ve orada daha çok siyaset , gündem ve günümüzde insanlarımızın yaşadığı sıkıntılar daha net bir biçimde tartışılıyor diye düşünüyorum. burada genelde ya bilgi ya goygoy amaçlı başlıklar. kafa'nın inanılmaz kötü olduğunu asla savunmuyorum ancak youtube tayfayı buraya toplamanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. atıyorum önemli bir olay olur ülke yankılanır ama ben burayı açacağıma ekşi'yi açıp orada ki tanımları okurum zira burada ciddi anlamda çok derin analiz yapılmıyor gündemle alakalı. hatta hiç yapılmıyor insanlar sadece "üzüldüm , keşke olmasaydı." gibi şeyler söylüyorlar burada.
devamını gör...
ne çaylaklıkmış beeee....
devamını gör...
seks cehenneminde yeni bir katmana geçmiş gibi oluyorum.
devamını gör...
ilk ekşide yazmaya başladım. ama tabiri caizse leş argo küfür bel altı ne varsa orda ergen dolmuş zaten. kafa iyidir candır ekşiden daha kaliteli kesin.
devamını gör...
köyden kente göçmüşüm gibi hissediyorum sözlük. ağzım açık başlıktan başlığa geçiyorum. huiyy vaao huamıha.. vs oluyorum. sonunda fazla karmaşık geliyor yine dönüyorum. dünyadan habersiz cehalet mutluluğuna sahip bir yere sahibiz. allah bozmasın. amin.
devamını gör...
çok uzun süre ekşiye yazdım ve yine çok uzun süredir tek satır yazmıyorum. ama tecrubelerime istinaden diyebilirim ki ekşi sözlük ortamı daha samimi. yazarken yoldaş benjamin ve tayfasına takılma, uyarı alma, enty silme endişesi olmamasından kaynaklı. peki şimdi neden burdayım.kafa sözlük karalama defterim. siyasetten, gözlemlerimden, ülke sorunlarından uzak dertleşir gibi.
devamını gör...
yapmadığım eylemden ötürü hissetmediğim durum. olay da bu değil miydi zaten. b.ka batmış bir yerden ayrılıp başka bir yeri güzelli yapma fikri.. neyse girip müthiş hisseden arkadaşlara başarılar dilerim.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
güvenli ortamından çıkıp çırıl çıplak serengeti düzlüklerinde, sırtlan sürüsünün arasına düşmek gibi tarif edilebilecek hislerdir.
devamını gör...
eskiden ekşi'de yazardım. bir gün kıbrıs harekâtı ile alakalı bir başlık açıldı. türk askerinin zamanında kıbrıs'a harekat düzenlemiş olmasından hoşlanmayan, türkiye'den nefret eden kişiler yazıp çiziyordu. işte bu barbaros şansalcılar falan vardı, onun dediği gibi ''türkiye kıbrıs'ın varlıklarını çaldı, burayı mahvetti'' tarzı şeyler yazıp hakaret ediyorlardı. o zamanlar tabi milli duygularım biraz kabarık, halihazırda kıbrıs gazisi bir babanın nankör kıbrıslıların asker karaya çıkınca takındıkları tavırlar ve sonrasında ettikleri sözler hakkında anlattığı hikayelerle büyümüş biri olunca bunların henüz unga bunga diyen atalarından girip, gelecekteki torunlarından çıktım. dolayısı ile de ban yedim. bugün olsa öyle toyca bir tepki vermezdim tabi, fakat o banı bir şeref nişanesi olarak taşıyorum, pişman değilim.

ekşi'de çok fazla kin ve nefret var. herkes birilerini yok etme, ezme derdinde. sürekli ayrıştırıcı başlıklar açılıyor.* hdp, pkk, dhkp-c, aktroller vs. bilumum örgütün provokatörleri, kafa ütüleyen ultra über süper liberaller, sjwler, militan ateistler. kafa ağrıtacak her şey var bünyesinde. çok fazla yazar oldu, önüne gelen oldu. zaten ekşi'nin başta sahibinin..... namuslu biri olmadığı düşüncesindeyim diyeyim. her şeyi çok iyi biliyorlar(!), hiçbir şeyi beğenmiyorlar. ekşi'de yazabilmek çok büyük bir marifetmiş gibi davranıyorlar, jeff bezos'ta falan böyle ego yoktur.* demem o ki, ekşi sözlüğü açıp 5 dakika bakınca sinir küpü olup öyle ayrılıyorsun, hiç gerek yok abi.
devamını gör...
sensin çaylak yazarım ben yazaaar
devamını gör...
a101 poşedi ile bim'e girmem gibi
devamını gör...
4-5 yildir ekside caylak olaram beklediğim vıcık vıcık olmus yerdir ekşi. burası iyi samimi kalite kafa yerdir.
devamını gör...
sanki müstakil evlerin olduğu huzurlu semtimden çıkmış, şehrin en kalabalık, en leş, her türden insanın olduğu bir mahallesine gitmiş gibi oluyorum. etraf pis, lağım kokusu çöp kokusuna karışmış, herkes bağırarak konuşuyor, çok fazla gürültü var. midemi bulandırıyor.
devamını gör...
taksiden inip, otobüse binmek gibidir.
devamını gör...
adriana joly vs cennet mahallesindeki pembe.
devamını gör...
küçük, güvenli, sevimli şehrimden çıkıp büyükşehire gelmiş gibi hissediyorum. her tip insan var. kalabalık ve karmaşık. ikisinin tadı farklı burada huzur orada karmaşa.

ekleme: önceki girdileri okumamıştım. yazarlarımızla aynı hisleri paylaşmak mutluluk verdi.
devamını gör...
kızgın kumlardan serin sulara esprisi gelmemiş hayret. tabi başlık için bunun tersi söz konusu bence*
devamını gör...
bir şey hissetmiyorum. oportünizme bulaşmış tipik bir orta yolcu olduğumdan ikisi de benim bebeklerim, diyorum.
devamını gör...
eşit ağırlıklı fikirler sanırım. bana göre fazlaca terbiyesiz ve sözlüğün amacını aşan başlık oluyordu ekşide. ama burda da var mı var. ama cüzi miktarda şuan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'ten sonra ekşi sözlük'e girince hissedilenler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim