toplanın faydalı bir kaç bilgi bırakıyorum. telegram indirip telegram gruplarındaki pdf lerden ysrarlanabilirsiniz.
benim hocam ve hoca webde benim sevdiğim iki kanal ama kendinize uygun hocayı bulun. ben ilk başlarsa sıkılıyordum oynatma hızını arttırınca dikkatimi verebildim sıkılmadan izledim deneyebilirsiniz.
kendinize bir masa kurun ve asla dağınık bırakmayın her an çalışmaya hazır şekilde olsun.
en sevdiğiniz ders ile başlayın ki çabuk sıkılıp pes etmeyesiniz.
deneme çözmek için acele etmeyin konu bitirmeden deneme çözmek fazla yanlış çıkınca motivasyonunuzu düşürecektir. kolaylıklar dilerim.
devamını gör...
tarih çalışacak olanlara selami yalçın dinlemesini öneririm, çok fazla soru tutturuyor
devamını gör...
bayram meral adını duyunca istemsiz meriç pirinç demeye başladıysanız bizdensiniz.
devamını gör...
2021 senesinde kpss'ye girmeyi planlayan yazarlardır.

aralarında ben de bulunuyorum. özellikle eğitim bilimleri ile ilgili öneride bulunmak isteyen yazarlar olursa severek dinlerim.
devamını gör...
benimde içinde bulunduğum yazarlardan, tam olarak nasıl çalışmam gerektiğini oturtamasamda bölüm denemeleri ve soru bankası çözerken altını çizmemem ve sürekli geri dönmem gerektiğini öğrendim, hedef 2021 kpss.
devamını gör...
kpss çalışan sözlük yazarlarına tavsiye verebileceğim bir başlıktır. sevgili yazarlar, öncelikle belirtmek istediğim husus eğer elinizde belirli kaynaklar yoksa e-kitap olarak yardımcı olabilirim. 2019/2020 ve geçmiş yıllarda çıkmış soruları pdf olarak sizlere gönderebilirim. takip ettiğiniz youtube kanallarından eğer memnunsanız devam edin konularınızı bitirin benim size önerebileceğim youtube kanalları; benim hocam/hoca webde olacaktır. ilginizi çeken anlatım tarzını güzel bulduğunuz hocaları dinleyerek kendinize özgü not almanız gerekiyor, başkalarının notları ile ya da kitapta yazanları ezberleyemezsiniz ve her şeyi öğrenemezsiniz. önemli olan yerlere nokta atışı yapıp bilgi kirliliğinde boğulmayın. çalışmaya başlamış ya da başlamamış arkadaşlardan tek isteğim plan yapmaları. plansız olmadığını defalarca gördüm. belirli bir plan üzerinden ilerleyince motivasyonunuzun arttığını ve konuları bitirdiğinizi göreceksiniz. eğer üşenmeyecekseniz çizelge tutmanızı ve gün içerisinde bitirdiğiniz konu üzerinden kaç soru çözdüğünüzü kaç yanlışınız çıktığını yazmanız ve bunu takip etmeniz gerekmektedir. derslere karşı ön yargılı olmayın matematik yapamıyorum ya da türkçe olmuyor diyip tarih deniz derya dersek zaten pek bir ilerleme sağlayamayız, denemelerde hissedersiniz bunu. ve son olarak paragraf çözün canınız sıkıldığı zaman açın çözün. sadece türkçe dersi için değil diğer dersler için okuduğunuzu kolaylıkla anlamakta daha rahatlık olur sizler için.
devamını gör...
sorular sorabilecegimiz bir başlık olabilir.
devamını gör...
böylesi bir forumsal başlık türüne sözlükte izin var mı bilmiyorum. bu arada ben sınava asla motive olamıyorum acayip koptum.

t: kpss’ye hazırlananların toplanmak istediği başlık.
devamını gör...
(bkz: sözlüğü foruma çevirmek)
devamını gör...
sınavdan umudu kesmiş yazarlardır.
devamını gör...
reise selam özel sektöre devam.
devamını gör...
alkol, zina, kumar, gıybet, yani büyük günahlardan ve kpss çalışmaktan allah'a sığınırım.
allah yardımcınız olsun. valla çok zor.
devamını gör...
biri de benimdir. eğitim bilimleri için epey önce tavsiye istemiş bir arkadaş. ihtiyacı devam ediyorsa ulaşabiliirr, bilgi verebilirim.
devamını gör...
umudu kestik, özel sektörden devam.
devamını gör...
aralarında benimde bulunduğum, günümüz türkiyesinde umutlarının yok olmak üzere olduğu gruptur.
allah yardım etsin.
devamını gör...
ankara'da dayınız yoksa boşuna kasmayın. sonra ağlarsınız.
devamını gör...
artık atanmak çok çok zor. yüksek puan alanlar atanamıyor. 2019 yılında sınava girenin de 2020 yılında sınava giren gibi tercih hakkı var. haliyle bu durum yığılmaya neden oluyor. zaten kontenjanlar çok az.
devamını gör...
iyi çalışsın.

iyi çalışsın da seksiliği korusun. seksilik mühim.
devamını gör...
sinan atandı mı bilen yeşillendirsin
devamını gör...
bu başlığı okurken bile ziyan olduğunu anlıyor kpss'ye hazırlanan kesim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kpss'ye çalışan sözlük yazarları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim