bilerek yapıyorsa iletişimin kesilmesi gereken insan modelidir.
devamını gör...
anlam veremediğim olaydır. bir de online olup olmadığını görebildiğiniz uygulamalarda daha da anlam veremiyorum. herkese cevap veriyor, cümle aleme mesaj atıyor ama size cevap vermiyor. 2 gün sonra da geri dönüyor. yahu 2 gün sonra geri döneceğini bilseydim mektup yazardım, niye acele ettin bu kadar?
devamını gör...
belki meşguldür. belki girmesi gereken 8 dersi vardır. (bkz: ben) belki yazmak aklindadir ama vakit bulamadığı için her seferinde suçluluk duyuyordur. hemen kötü anlamlar çıkarmayın...
devamını gör...
öncelik sıralamasına göre mevcut olarak meşgul olunan şeyin gelen mesajdan daha mühim olduğunu düşünen insandır.
ergenlerin aşk oyunu içerisinde kaldıramadığı durumdur.
devamını gör...
bazıları bilerek yapar. aşağılık kompleksi yüzünden.
devamını gör...
böyle onu alıcaksın bir elinede tuvalet terliğini sabah kadar çat çatu döveceksin. sonra at acilin önüne
devamını gör...
beklenti kasıyor haşlama . ne yani eğer istesek mektupla harbeleşiriz değil mi ?
devamını gör...
anlam veremediğim insandır. işi olabilir, müsait olmayabilir, yahu hiçbir şey değilse konuşmak istemiyor olabilir fakat bunu söylemesi gerekir, uzun süren aralıklara atılan mesajlardan ne gibi bir verim, keyif alınabilir ki.

şahsen ben denk gelince direkt rahatsız olduğumu ve sonrasında konuşabileceğimizi belirtiyorum, haricinde o geç cevap vermiş ben de geç cevap vereyim demeden görünce hemen dönüyorum, çünkü ne gerek var böyle şeylere. yormayalım birbirimizi, yether.
devamını gör...
birbirimizi kandırmaya gerek yok, kimsenin sürekli mesajlara geç cevap yazacak kadar işi yok. bunu önemsemediğin insana yapıyorsun.

ben sevdiğim insanların mesajlarına takla atarak koşuyorum. 278 yaşına geldim, bu durum hâlâ değişmedi. biraz taktik kasayım diyip 3 dakika bile bekletemiyorum, denedim, olmuyor. heyecanla kendimi cevap verirken buluyorum. hatta sohbet tıkanmasın ya da istemediğimi düşünmesin diye kısa cevaplar bile veremiyorum. manas destanı yazıyorum. seçip beğenip herhangi birine cevap versin durumu oluşuyor. yetmiyor bunca rezillik, işim olursa kaç dakika ya da saat sonra geleceğimi bile söylüyorum. önemsediğim zaman böyle bir insan halini alıyorum.

başka bir insanın önemsediğini söylediği halde umursamaz davranmasına bu sebeple inanmıyorum ben. ha belki benim önemseme anlayışım yanlıştır, o da olabilir.
devamını gör...
normal, bildiğimiz bir insan modelidir. öncelikleri mesajlara anında dönmektense başka eylemler olan kişidir.
hastadır, yorgundur, bitkindir, ölesi vardır ya da işi vardır hiç olmadı canı istemiyordur. saygı duymak gerek.
devamını gör...
hiç cevap vermemesinden iyi olan insandır. fincancı katırlarını ürkütmeyiniz.
devamını gör...
bazen o kişiye cevap vermek istemezsiniz.
hepimize oluyor neyini anlamıyorsunuz?
ne yazdığını, ne yazacağını biliyorsunuzdur. sonrasında diyaloğun nereye gideceğini kestiriryorsunuzdur. yazmadığında hayret edeceğinize neden yazmadığını düşünün!
inan cevabını siz de biliyorsunuz.
devamını gör...
herkesin zaman kavramı aynı değildir maalesef. eğer hoşlanmıyorsanız o kişiyle açıkça konuşmalısınız. hala çözüm yoksa iletişimi kesin gitsin, değmez çünkü.
devamını gör...
yaşam enerjisini düşüren insandır
devamını gör...
bilerek yapıyorsa "bence" normal değildir. fakat işinde gücünde, meşgalesi olan bir zamanda cevap vermiyorsa konunun kişiyle alakası olduğunu düşünmüyorum.
devamını gör...
linçlenmek için entry gireceğim başlıktır.

mesaj, e-mail, sms, mektup vs yazılı iletişim aracıdır. yazılı iletişimde anında cevap alınacağına inanmak fazlaca optimist bir düşünce.

anında cevap alınmak isteniyorsa sözlü iletişime geçilmeli, eğer geyik muhabbet için aranıyorsa randevulaşılmalı.

herkesin zamanı kendine özel, kimse sırf "o anda" istiyor diye kendi zamanından ayırmak zorunda değil.
devamını gör...
benim gibi yazdığını sanıp aslında yazmayı unutan insan da olabilir. fark edince de tekrar yazılır fakat bir süre geçmiş olur.
devamını gör...
maalesef benim... mesajlaşırken konudan kopuyorum, mesajlaşmak iletişim aracı gibi gelmiyor. belki birçok kişi için de durum böyledir. vallahi istemli değil.
devamını gör...
düşünsene fiziksel olarak her gün yanında sürekli biriyle oturuyorsun ve her dediğine cevap vermek zorundasın. hele ki bazen birden fazla kişiylesin hepsine tek tek cevap vermen gerek ama ne derlerse, anında..
konu ne peki, önemsiz, hayat memat meselesi değil veya ilgini çeken bir konu değil.
deli eder be adamı.
devamını gör...
mesajlaşma uygulamalarına yazdığım başlık "....x..... başında siz yazarsınız diye oturmuyorum acilse ara değilse yaz sonra biz yazdık sen görmedin olmasın".
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mesajlara geç cevap veren insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim