her türlü şikayetinizi dile getirebileceğiniz başlık.
devamını gör...
(bkz: lucifer)
(bkz: hazreti berkecan)


gibi sözlüğü uludağ sözlüğe benzetmeye çalışan kişilere hala moderatörler hiç bir işlem vb. şeyler yapmıyor.

şu an ne kadar sözlüğün hali iyi olsa da bunlar gelecek aylar'da başınıza dert olur, benden söylemesi.

edit : şu yukarıdakiler kadar troll olmasa'da trolleyen birisi daha var
(bkz: kulanici)
devamını gör...
bazı durumlara geç reaksiyon verebiliyoruz. kiminize ayıp gelen şey, aslında normal dünya düzenine ait olabiliyor. orta yolu bulmak için birkaç tartışmaya giriyoruz kendi içerimizde ister istemez. o yüzden palazlananları görmekte gecikebiliyoruz. yazılan her girdiyi okuyup, değerlendirmeye çalışıyoruz. sol framede ister istemez gözden kaçmalar yaşanabiliyor.
--! spoiler !--

art arda açılan şarkı başlıkları

--! spoiler !--
o yüzden siz kıymetli yazarlarımızdan bunlara prim vermemenizi, şahısları parlatarak sözlükte göz önüne çekmemenizi dileriz. eksik, hatalı, aşırı gördüğünüz şeyleri başlık açmak yerine şikayet ederseniz trollerimiz ön plana gelip aradığı ilgiyi bulamamış olur.
saygılarımla, gece kartalı hate.
devamını gör...
değerli yazar arkadaşlarım.

son günlerde kafa sözlük moderasyon ve yönetimiyle ilgili şikayetler oldukça artmış görünüyor.

sürekli birileri bir sorunla ilgili başlık açıyor. bunu ben de yaptım abartmadan ama görünen o ki,'
bu işin boku çıktı 'diyorum , affına sığınarak.

evet, burası yeni, belli ki bazı kriterleri oturtmada sorunlar var .
herkes de kendince yaşadığı sorunun bir an önce çözülmesini istiyor .
ama herkesin tek tek başlık açması da , bulunduğumuz yerin daha ilk görünümüne ciddi zarar veriyor.

bu sebeple ,
sorunları yazmaktan geri durmayalım, ama gelin bunu bu başlık altında yapalım.
yani tek başlıkta.
hatta moderasyon gerekiyorsa kendisi böyle bir başlık açıp, sabitlesin gündeme, derdi olan gitsin oraya yazsın.
moderasyonun iletilen sorunları takibi ve ulaşması da daha kolay olur diye düşünüyorum...

burası adam olacaksa da, bozulacaksa da, bunu yapacak olanlar yine bizleriz , hepimiziz...
devamını gör...
bu konuda daha önce bir başlık açıp, çağrıda da bulundum ancak kimse umursamadı . ( #118986 )

( bu arada entry numaraları aktif olmuyor , sadece bana has bir durum mu bilmiyorum, o sebeple konuyla ilgili açtığım başlığın linkini ekliyorum.)

kafasozluk.com/sozlukte-sor...

sözlüğün şöyle olması, sözlüğün böyle olması gibi eleştirel başlıklar,
moderasyonu hiiç rahatsız etmiyor sanırım.
yani içeriği, yapılan sikayetleri, rahatsızlık konularını geçtik, öyle anlar oluyor ki , şikayet başlığı sayısı diğerlerinin önüne geçecek kadar çok oluyor.

bu sebeple dedik ki ,
kişiler elbette rahatsızlıklarını bildirecekler ama herkes bunun için başlık açmasın.
burası yeni olduğu için bu tür şikayetlerin çok olması normal görülebilir. zaman içinde bir çok meselenin çözüme kavuşacağına inanmak istiyorum .

en azından belirli bir süre için,
moderasyon bir dert dinleme başlığı açsın, bunu da sabitlesin, ortalık sikayet başlığına bozulmasın dedik.

hiiç oralı olan olmadı.
birseye canı sıkılan başlık açıyor,

ınanın ben bile bu kadar şikayet başlığından sıkıldım, sizin nasıl olup da rahatsızlık duymadığınızı ve bu konuda birşeyler yapmıyor oluşunuzu anlamakta zorlanıyorum.

açın kardeşim dert anlatma adında bir başlık, sabitleyin yukarıya, en azından denenmiş olur..
devamını gör...
sözlüğü çöplüğe döndürmek isteyenler için gördüğüm an zevkle kullandığım özellik. enrty altındaki üç noktaya tıklayarak sözlüğün troll yuvasına dönüşmesini engelleyebilirsiniz. burası geldiğiniz yer değil ama ısrar devam ederse gittiğiniz yer olur! misal #234145

edit: mevzu bahis entry uçurulduğu için yönetime teşekkürlerimi iletiyorum. *
devamını gör...
gerçekten çok güzel.kafa sözlüğü bu konuda takdir etmek gerek. modlar görev başında.teşekkürler
devamını gör...
"allah belasını versindir " cümlesine kusur bulup başlık silenleri ibretle izliyorum.yazık
devamını gör...
nick altına girilen hakaret içerikli tanımlar dolayısıyla moderasyona gönderdim bu içerikleri. uzun zaman geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş yapılmadı bana.
yepyeni sözlükte paylaşımlarımız dolayısıyla hakaret yiyip hiçbir şey olmamış gibi mi davranmamızı istiyorsunuz acaba sayın moderasyon?
devamını gör...
boşuna şikayet falan etmeyin. hakaret içerikli birçok tanımı şikayet etmeme rağmen hiçbiri silinmedi.
devamını gör...
"bırak şikayet etmeyi" dediğim olay.
başlığın altına tanım gir de tıkalı idrak yolları açılsın.
misal burada olduğu gibi. ya da (bkz: en acısız intihar yöntemleri)
devamını gör...
küfrün ve bilumum hakaretvari ifadelerin komple yasak olduğu güzide sözlüğümüzün, bana göre , işin cılkını çıkarması durumu.

arkadaş dün 'memeli' bir başlık açtım diye, ki içinde öylen aman aman argo ya da müstehcenlik yok, tanımım argo ve müstehcen ifade içeriyor diye silinmişti. hayır yani memeli türüne mensup olarak nasıl memeden irrite oluyorsunuz?
devamını gör...
kafa sözlük moderasyon ekibinin daha fazla kural ile yazaraları sıkıştırması ve sözlüğün baskıcı bir politika izliyor. ben sözlük şu düşünceyi veya bu düşünceyi savunuyor demiyorum. yalnızca ne kadar çok kural o kadar çok yazar özgürlüğünün kısıtlanmasıdır. yeni moderasyon güncellemesi ile banlanma sayısı artacak çünkü devlet mantığı artık işin içine giriyor ve mutlak güç kafasında yazarları kısıtlıyorlar. buna karşıyız burayı meydana getiren ne iko ne benjamin ne de diğer moderatörlerdir burada bu kitle olmasa birbirlerine d&r kodu yolluyor olacaklardı. o yüzden burayı burası yapan yalnızca yazar topluluğudur. onların özgürlüğünün bu kadar içine girmeniz doğru değildir. moderasyonu hesaplarını kapatın ve kişisel olarak yazarlarla ilgilenin yoksa esip kesmeye başlayacaksınız neden sormadan format kurallarına uygun değil nedenini gösterip şutlayacaksınız. biz buna karşıyız.



edit: bu başlıktaki tepkim kafa sözlük ekibinin yaptığı kafa sözlük isimli ortak bir moderatör hesabından banlanma yapılacak ve hakkımızı arayamayacağız bakın bunun farkına varmak çok da zor değil. zamanla anlamsız banlamalar ve siyasi taraf tutmak ortaya çıkacak . zaten fiyaskoyla sonuçlanan siyasi tartışmalar çıktı ve yazarlar ayrıldı.
devamını gör...
film adı gibi olmuş başlık. çekin bunu bence.
devamını gör...
kafa sözlük moderasyon ekibi: tamam
anlamsız ve formatsız başlık açıp, anlaşılmayan bir tarzda derdini anlatırsan tabii ki müdahaleyle karşılarsınız. demek istenen doğruysa bile ciddiye alamıyorum.
devamını gör...
göz kanatan bir başlık ve daha kötüsü, yazım hatalarıyla dolu bir tanım.

başlığı açan yazar, cümleleri daha doğru kursa sanırım amacına ulaşır ama okurken saç baş yolduracak kadar anlam bozukluğu var. o yüzden olayı anlamadım.
devamını gör...
sözlük kurallarından sıkılmış yazar(lar)ın ortaya koyduğu tepki. ama gerçekten film adı gibi olmuş. hatta seri bile yapılabilir. *

mevzuya gelecek olursak kurallardan şikayetçiyiz, kendimizi baskı altında hissediyoruz ve sıkıştırılıyoruz argümanı savunuluyor. ama buna neden hangi kurallar olduğundan bahsedilmemiş. dolayısıyla hangi kuralların değişmesi gerektiği konusunda bir eleştiri yapılmamış. eleştiriyi yuvarlak cümlelerle yapmak eleştiri yapmak değil.

kendimden örnek vermem gerekirse, birkaç haftadır aktif olarak kullanıyorum sözlüğü ama kendimi hiç baskı altında hissetmedim ya da kısıtlandığım hissine kapılmadım. aklıma geleni yazdığım için bir yazar arkadaş tarafından yazarımsı ve troll olarak bile nitelendirildim ancak amacım asla trollük yapmak değil. sadece bilgim olan bir konuda bilgimi paylaşıyorum. arada eğleniyorum, fikrimi beyan ediyorum falan. ama bugüne kadar bir tane tanımım dahi silinmedi.

demem o ki kendini baskı altında hissedip özgürlüğünün kısıtlandığını düşünenler ne konuda olduğunu da söylerse mantıklı ise beraber savunalım. ama burada çok kural var diye hayıflanıyorlarsa biraz öz eleştiri yapmaları gerek sanırım.
devamını gör...
bu tepkiyi verdirebilidği için tebrik ediyorum kendilerini. hatta fazla pozitif olduklarını bile düşünüyorum. ekşi sözlük durumunu gördükçe buraya kaçıyorum. trole geçit vermeyin. hatta bakınız hoşgörü paradoksuburadan
devamını gör...
1. başlık falso. böyle başlık açılmaz. olması gereken ilgili girinin kafa sözlük moderasyonu ya da kafa sözlük başlıklarına yazılmasıydı.
2. giride tam 3 tane yazım yanlışı, 2 anlatım bozukluğu, 8 noktalama yanlışı var.* genel anlamda paragraf herhangi bir bütünlük teşkil etmiyor. herhalde bir ilkokul öğrencisi düşüncelerini yazıya dökmek konusunda daha başarılı olabilirdi. böyle yazı da yazılmaz.
3. işbu giri de dahil olmak üzere böyle bir başlık, doğası gereği sözlük formatına uygun tanım içeremez. zira başlı başına yanlış.

"kafa sözlük", ismiyle müsemma, bir interaktif sözlük. ve bir zamanlar çok popüler olan formatsız sözlüklerin aksine bir kurallar dizisi de söz konusu. aksini isteyen insanlar için inci sözlük gibi opsiyonlar hala açık. değerli yazara bu tür platformları öneriyorum. ayrıca ne yalan söyleyeyim ben moderatör olsam; şu başlığı komple siler, yazarı da çaylak ederdim. profilini henüz incelemedim ama olayı tam anlamamış olsa gerek herhalde.
devamını gör...
(bkz: durumum yoktu okuyamadım)
devamını gör...
bir şikayetimiz yok insanlar burada takılıyor kafa dağıtıyor iyi hissediyor bildikleri konularda farklı insanlara öneri sağlıyor bu konuda şahsım adına teşekkür ederim tüm yazarlara..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük şikayet hattı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim