ilaç kullanım kılavuzu. isminin telaffuzu içerdiği yabancı kelimeler kadar zahmetli.
devamını gör...
ilaçla alakalı olumlu ve olumsuz tüm etkilerinin ve daha birçok bilginin yazıldığı kılavuz . yerini google amcaya kaptırdı .
devamını gör...
tdk' deki tanımına göre tanıtmalık anlamına gelen dilimize fransızcadan prospectus sözcüğünün karşılığı olarak geçmiş kelimedir.
ilaçları kullanmadan önce mutlaka burayı okuyarak başka hastalığınız, hamileliğiniz ya da aynı anda başka bir ilaç kullanıyor olmanız halinde o ilacı nasıl kullanacağınızı buradan okuyarak öğrenmelisiniz. aynı zamanda dozu, yan etkisi, hangi durumlarda bırakmanız gerektiği, ne için olduğu, içeriği, etken maddesi gibi özellikleri de bulmanız mümkündür.
devamını gör...
yengem eczacı olduğu için hiç okuma gereği duymadığım bilgilendirme kağıdı
devamını gör...
ne halt ettiğinize dair özet bilgileri özet değilmişçesine minimal boyutlarda anlatan tasvir eden ilaç sözleşmesi.
devamını gör...
ilaç tanıtmalığı.

ilaçları kullanmadan önce bunu okumanın ne kadar elzem olduğunu bir kez daha anladım. aldığım damlanın 1 haftadan fazla kullanılması gözde ciddî hasarlara yol açabiliyormuş, doktor tavsiyesi haricinde 1 haftadan fazla kullanılması kesinlikle önerilmiyor. fakat doktorum da eczacı da bana bu konuda herhangi bir bilgi vermedi. okumasam ben bu damlayı 2 hafta bile kullanırım.
devamını gör...
detaylı bilgi içeriği. ilaçlar değil sevmektir acıyı alan, iyi geceler kafa yazarları.
devamını gör...
hamile kadınlar ve şoförler için hep bir uyarı niteliği taşıyan ilaç kullanma kılavuzu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim