kütüphanede.
devamını gör...
yine buralarda bir yerlerde.
yine kafa sözlüğe tanım girerken.
ama bu sefer daha iyi bir evde, daha iyi bir cihaz ile daha lüks içinde.
devamını gör...
hâlâ çalışıyor.
devamını gör...
işkur önünde.
devamını gör...
evimin verandasında oturmus uzaklara dalıyorum...ne dusunuyorum acaba..umarım güzel bir iliskim olur..güzel bir evim,arabam..fazlasında gözümüz yok şükür.
devamını gör...
yurtdışında (inş).
devamını gör...
hayalini kurduğum ülkede, kendimi gerçekleştirmiş biri olurum umarım.
devamını gör...
tabutun içindeyim ölmüşüm,cehennemde sil süpür ile kazandığım internetimle yine sözlükteyim. 800 tanımı doldurmaya çalışıyorum. hediye çekimi de ateşim bol olsun diye şeytanlar ateşe atıyor. sonra alarm çalıyor uyanıyorum.
devamını gör...
daha yeni bir koltukta.
devamını gör...
emekli kuyruğunda diycem o bile imkansızdir.
devamını gör...
yeni bir gezegende. zira dünyanın bu gidişle bi 10 sene daha görebileceğini düşünmüyorum.
devamını gör...
hiçbir fikrim yok. belki de ben olmaktan çıkarım.
devamını gör...
olumsuz olmak istemediğim soru.

on yıl sonra kendimi muhtemelen yurt dışında, yaşamak istememişsem de ülkede, mesleğimin üst kademelerinde, daha mutlu ve refah açısından tatmin edici bir seviyede görüyorum.

olumsuz bakmaya ya da düşünmeye gerek görmüyorum. hayattan almam gereken şeyler var ve alacağım. kimsenin bana bir şey vermesine de gerek yok. nasıl koparıp almam gerektiğini biliyorum.
devamını gör...
çocuklarımın okulu, dersleri vb. işleri ile uğraşırken.
devamını gör...
muhtemelen newport kumsalındaki evimde, kendi özel bağımda yetiştirdiğim şarabı yudumlarken bir yandan da fantastik romanımın üçüncü bandı üzerine falan düşünüyor olurum.

şaka şaka... muhtemelen bilgisayar başında assassins creed harb-i umumi oynar osmanlı subayı olup hidden blade ile rus askeri falan dızdızlarım. dlc'si çıkar war of independence diye... ismet paşadan quest alıp trikopis'i yakalarım afyonda falan...
devamını gör...
ben muhtemelen mezun olurum. ya kpss ile öğretmen olarak atanırım ya da yüksek lisans yaparım bilmiyorum. aslında kreş açmak da bir seçenek ama bilemiyorum altan.
devamını gör...
bilgisayar başında.
devamını gör...
pandemiden evvel projesini hazırlattığım uludağ eteklerin de bir dağ evimi yaptırmış olacağım, bir 5 yıl daha yaşamla kavgam var, 6. yılda bu entry'i dağ evimde şömine karşısında sırıtarak okuyor olacağım
devamını gör...
misakı milli sınırlarının dışında.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların kendilerini 10 yıl sonra nerede gördükleri sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim