dram / suç / yerli
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

başrollerinde erdal beşikcioğlu'nun, yudaer okur'un, ibrahim çelikkol'un ve ismail demirci'nin olduğu hem derin devleti hem de fetöyü anlatan 2014 eylül çıkışlı yayın hayatı kısa sürmüş güzel bir dizi.


devamını gör...
evet dizinin başlangıcı güzeldi. sonradan işler değişti. ışid i abd ve israil kurdu diye her bölümde diyorlardı. dizi anlaşılamadı fazla reyting almadı. bunda behzat amirin yani erdal beşikçioğlu nun ilk başlarda dizide kötü bir karakteri oynaması etkili oldu bence. sonradan iyi oldu ama hep o olaylar hafizamizda yer etti.
dizideki kadın oyuncular ve aşkları iyi değildi.
yine bir tek adam iki kadın aşkı. işte böyle olunca olmuyor . mutlaka bir kesim birini öbür kesim birini seviyor seçiyor.
dizinin başrol oyuncusu galiba diziden ayrılmak mı istemişti sorun mu yaşamışlardı ibrahim çelikkol bir şey olmuştu amerika'ya gitmişti. hemen onu öldürdüler zaten.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"reaksiyon (dizi)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim