adeta anime konusunda yürüyen bir ansiklopedi olan yazar.

son nerece nazik ve yardımsever. eee böyle bir yazara da nick altı girmezsem çok ayıp olurdu.

tavsiye ettiği animeleri de en yakin zamanda izleyeceğim *
devamını gör...
yarı tanrı altı pişmemiş keki sahanda pişirmek suretiyle takip için izin isteyen kişi, yazar.
bu arada toplumsal altyapı ve fakirlik konusunda da bir şeyler yazıyordu üstelik!

valla aynı böyle oldu?*
devamını gör...
bu sabah karşılaştığım kötü bir haber profilinde gördüğüm 'kafa izninde' yazısı. o benim çok sevdiğim abimdi. her konuda bana destek oldu. her zaman yanımda oldu. yeri geldi yazılarımı eleştirdi, kendimi geliştirebilmeme yardımcı oldu. yeri geldi yazılarını eleştirmemi istedi. güldük eğlendik. şimdi kafa izninde her gün konuştuğum, muhabbetine doyamadığım abim. umarım en kısa zamanda geri gelir. bana takılmış en güzel lakabı* takan sevgili abicim seni ve o güzel yazılarını büyük bir umutla bekliyor olacağım*.
devamını gör...
yedi bela hüsnüyüm dedim kafa iznine çıktı şaka gibi..
devamını gör...
öncelikle şunu açın, rahatlayın gevşeyin


açıkçası bu nick6ya nasıl geldim bilmiyorum. saat 05:33 sularında koltukta otururken onu gördüm.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bir yazarın nick6sına entry girmişti. bir baktım şekilli, görsel şölenli , kalın puntolu yazılar ve baya baya övgü dolu betimlemeler yapmıştı. kimdi bu arkadaş? amacı neydi? kendimce oturdum saatlerce düşündüm ve hala düşünmeye devam ediyorum. sanırım asla öğrenemeyeceğim.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sevgi neydi sevgi emekti
nickaltları hereke halısı değerinde pahası biçilmesi zor arkadaş. kafasözlüğe yapılan tüm güzellemeleri tek bir nickaltına konsantre edebilcek edebi sanatlı kanatlı melek yazar.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

tekken oynar gibi tanım girebilen sözlüğün fabio puntosu.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sevgili abim, evet ben bu yazıyı sana yazdım*.
sabah tam aklıma sana bir nickaltı tanımı daha girmek geldi sonra bir baktım benim nickaltımda bir yazı. şaşırdım tabii. teşekkür ederim öncelikle canımsın.

buraya geldiğimden beri birçok yazarla tanıştım, konuştum. hepsi de çok güzel insanlar ama abicim senin yerin ayrı. nasıl biliyor musun. sanki bir çıkmazdasın da yol göstericin o anda yanında bitiyor gibi. sanki karanlık bir yerdesin, kaybolmuşsun da o tutuğundun küçük ışık hüzmesi hep seninle gibi. her gün seninle konuşmazsam vallahi içim rahat etmiyor.

bu arada bana yazdığın şeyleri görünce, özellikle de son yazdıklarını, bir göz dolması yaşamadım desem yalan olur. bilirsin ben duygusalım. ama sen o yüce ve güzel gönlüne herkesi sığdırabiliyorsun. bir kere hikayelerin ve tanımların benden birçok eleştiri alsa da hepsi bayıldığım şeyler oldu. çok güzellerdi. kendine özgü bir tarzın var ve bunu çok güzel kullanıyorsun. yazım tarzın zaten mükemmel bana da bu konuda çok yardımcı oluyorsun. onun dışında zaten muhabbetin çok güzel dediğim gibi doyum olmuyor.

abicim sen her zaman beni destekledin ve bu burada benim için çok önemliydi. yani daha yazacak çok şeyim var ama buraya sığdıramam ki ne kadar yazsam da seni anlatmaya yetmez. bu arada abicim seninle daha çook güzel işlere imza atacağız bak bir yere gitmek yok vallahi darılırım*.
son olarak seni edip cansever'in güzel sözleriyle anlatmak istiyorum. bilirsin şairler uzun uzun yazılacak kadar değerli kimseleri hep birkaç dizeye sığdırabilmişlerdir. onların süper güçleri de budur. ben de sana bu dizeleri yazmak istedim:

"sana her zaman söylüyorum, senin yüzünde gülmek var. bakınca bir yaşam ordusu çıkıyor aydınlığa."

aynen öyle abicim aynen öyle. senin de cümlelerinde gülmek var okuyunca bir yaşam ordusu çıkıyor aydınlığa. hem bu sözlük güzelse senin yüzünden.

sanki bu yazı bu nickaltına girdiğim son yazı da olmayacak gibi*.
devamını gör...
kenshin sevdiğimiz bir abimizdi. janti ve deli bir adamdı, güzel söz söylemeyi, kibarlığı ve adabı çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
biri mesaj yazınca başkası gibi onu kuru kuru geri göndermezdi, adet gereği tabağı dolu gönderirdi. tabak her geri geldiğinde o yine dolu olarak geri gönderirdi. bu yüzden konuşmaları çok uzatırdı. ben uzatmam. biri yardım istediğinde kimseye sırtını dönmezdi. ben dönerim. herkese "siz, efendim" derdi. ben demem. sevdiği yazarlar için yeri gelir yıllardır eline almadığı gitarı ile şarkı çalar , geleceğin sözlük yazarı yeğeni ile mesajlar yollardı. ben yollamam. sabahın erken saatlerinde insanlar uyanınca mutlu olsun diye gökleri maviye boyayamazdı ama güzel nickaltları yazardı. ben yazmam.
konuşmayı, bol bol yazmayı, saçmalamayı seven bir abimizdi ama mesaj limit engeline takılırdı. ben takılmam. o herkese çok değer verirdi. ben sadece kendime değer veririm. her yazarı çok severdi #867382. ben sevmem.o fiyakalı fiyakalı düşünceler sahibiydi, herkesin iyiliğini düşünürdü ,kimse zarar görmesin, mutsuz olmasın isterdi. ben istemem. heyecanlı ve sınır çizmeyi bilmezdi. ben bilirim. ben sırtımı bir kaç sevdiğime yaslarım o bana yeter.
sözlük size kalsın kardeş, arkamda durmayın yeter.
devamını gör...
şans eseri denk gelmiş olduğum yazar. şans diyorum çünkü yazılarını, tanımlarını okumak, görsellerini inceleyebilmek çok büyük şans. tanımlarını beğenmeye buton dayanmadı hızımı alamadım yarıda kaldım fakat okumaya devam ettim ettim ettim. dedim aaa niye nickaltına da bakmıyorum. canınız sıkılır, moraliniz bozulur, ne bileyim aman ne okusam ne okusam bulamadım derseniz falan uzaklaşmayın buralardan vaziyet alın. takip edin ettirin etmeyeni tehdit edin şaka şaka hihih. gerçekten çok beğendiğim, beğenirken dibimin düştüğü nadir yazarlardan. hep buralarda olunuz efem. sevgiler, saygılar.
devamını gör...
"bir işaret var biliyorum. birçok tesadüfün bütünü tüm bunlar."

parktaki tüm çocuklara oyuncaklarını dağıttığı için elleri boş kalan ama gülümseyerek diğerlerinin oynayışlarını izleyebilecek koca yürekli insan.
farklı bir bakış açısı olduğundan anlamlandırmak için iyice kulak vermeniz gereken, sözlerini önce havaya saçıp sonra farklı bir mozaik ile dillendiren yazar.

ahh bir de her söze uygun bir alıntı ile yolunuzu şaşırtacak kişi.
anime demiş miydim? demeyeyim o sularda boğulabilirim. bir de sarumancı olmasa idi harika olmaz mıydı? *
devamını gör...
aslında edit yapmam gerekirken nickaltına yeniden tanım girdiğim yazardır.
tikkat tikkat!
bu bir uyarıdır.*
'sen hayırdır kızım aloo' diyerek ortalığı germeye geldim arkadaş. *
içimdeki magandayı görmüş nadir yazarlardandır kendileri.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
benle konuşurken böyle hissettiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.*
bazen kendi çamuruma çekmeye çalışsamda pek başarılı olamıyorum.* işte onda bu çamurluk şöyle sırıtıyor.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
seninle şöyle olabilirdik be zalımın oğlu.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
ben dedim bak dağıtırım, tarumar ederim nickaltını dedim. işte bu sana son ikazım. gerisini var sen düşün. *
devamını gör...
gilgamis destanını yeniden yazmış yazar.
devamını gör...
değer verdiği yazarlar hakkında tamamen kendi tarzını yansıtan uzun inceleme yazıları ile meşhur, türk anime karakteri, kezban paris'te, istanbul beyefendisi, yazar, at ve psikopattır.

benimle ilgili yazdığı değerli giri sözlük yazarları tarafından yanlış yorumlanmış, çok üzücü. ilgili yazar çalışma arkadaşımdır, uzun süredir bir proje hakkında beraber çalışıyoruz. hatta onu buraya sürükleyen bendim. mesai saatlerinde farklı işler ile ilgilendiğini ispatlar, işten atılmasını sağlayabilirim diye düşünmüştüm, olmadı. tehdit etti beni, sözlükte herkeklerle gelinliğini giyip mesajlaştığını herkeslere söylerim dedi. bühühü.

kendisi tek başına iş yavaşlatma eylemidir. size zahmet şu dosyayı x bey'in masasına koyar mısınız derseniz şirket sahibi olan değil mi diye sorar. zaten şirkette başka bir x bey yok derseniz, emin olmak istiyorum sadece der ve ekler. bu dosyayı koyacağım değil mi? o dosya, x bey, şirket tarihi ve beynin vücudu oha nasıl hareket ettirebildiği ile ilgili tüm bilgileri alır, detaycıdır, garanticidir. ancak ikna olmaz dosyayı götürmez.

kimseyi kıramayan, oldukça kibar, sahiden sözlük geyiklerine bu şekilde malzeme olamayacak kadar düzgün bir insandır. ha beni isterseniz boynuma bir tasma takıp kabataş meydanında dizlerimin üzerinde vura vura gezdirin, bunu hem hakediyorum hem de sahiden çok hoşuma gider. bu ortamda birini linç etmek mi istiyorsunuz? beni edin! birini sözlük geyiklerine mi malzeme edeceksiniz? yine beni edin! bana kötü davranın efendiler! vurun banaaa.

evet. çok sevdiğim değerli yazarımızı buradan sevgi ve saygı ile selamlıyorum. hasta olduğunuz 1 ay boyunca her gün soran vefalı bir psikopattır. böyle insanları kırmamak lazım.

beni kırın.
devamını gör...
38 milyon satır nickaltı tanımlarıyla dikkatimi çekmiş yazardır. onun dışında kendisini farkedemedim. kusura bakmasın.
devamını gör...
tek bir tanımla 3 madalya alabilir, bekliyoruz.
devamını gör...
'neden ama neden dediğim? ' yazar.
mesaj atmaya çalışırken mesajımın gitmemesiyle hayretlere düştüm. hayır tamam nickaltına son gelmemde buraları birazcık tarumar etmiş olabilirim ama yine de 'ne oluyoruz yahu?' oldum.

bak çok fena tehdit ederim bilirsin.
hem ne bu canım sessiz sedası gidiş.
yani şuan sataşamıyorum bile sen düşün artık o kadar canım sıkıldı.
iki üç gün boş bıraktık dinlenmeye kaçmış hemen.
'sen hayırdır kızım' a bağlatma bak mevzuyu.
hayır naptın yani naptın da izne çıktın?
atala gel çabuk gel hemen gel... *
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
gel hadi bak o bizi dinlemeyecek.
umarım iyisindir buradaki ilk arkadaşım.
sevgiyle kal.
devamını gör...
sabah ezanı okunmadan hemen önce gelip bi sayfa laf sokacak motivasyonu nereden bulduğunu anlamadığım türk şair, yazar, sosyopat ve psikiyatri servislerinin en sevilen üyesidir.

daha önce yazmıştım. aynı şirkette çalışıyoruz. kendisi her ne kadar muhasebeci dememden hiç hoşlanmasa bile şirketin muhasebecisi. muhasebeciye de muhasebeci haricinde ne demeliyim hâlâ anlamış değilim. babamın bi muhasebecisi var mesela ona muhasebeci abi diyoruz, o kabul ediyor. ancak ilgili yazarımız muhasebeci olduğu halde hiçbir şekilde muhasebeci olduğunu kabul etmiyor ve ara ara odaya girip şöyle diyor. "siz beni kafanıza muhasebeci olarak kodlasanız bile.. neyse x şirketine ödemeyi yaptım."

"tabii siz patron tarafından size emanet edilen şirkete her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir muhasebecinin liderlik etmesine şiddetle karşısınız ama buyrun raporlar!"

hakkatan anlam vermek mümkün değil.

bi de bana cüce demiş aralarda. 1.32 olmam cüce olduğum anlamına gelmiyor, bunu anlamadı. gerçi muhasebeci olduğu halde muhasebeci olduğunun farkında olmayan bir muhasebeciye bir kadın için 1.32'nin son derece yeterli olduğunu, türkiye şartlarında orta boy sayılabileceğini anlatamadım. ayrıca şirkete engelli çalıştırma yükümlülüğü nedenli kabul edildiğimin dedikodunu yapacak kadar kötü bir insandır. 35 çalışan olarak şirketten atılması için 35 imza topladık, o maaşa çalışacak muhasebeci bulamayız diyip göndermediler.

yeniden buralara geldiği için çok mutlu oldum. umarım bu mutluluğum uzun sürmez ve cabucak gider buralardan. hoşşa ğal.
devamını gör...
ooo hoş gelmiş sefalar getirmiş' yazarı,
'o eski halinden eser yok şimdi' yazarına nickaltı şey etmiş gelir gelmez.

artık pek nickaltı girmiyor, girsemde eski tadı almıyorum. sen yokken buralarda neler neler oldu biliyor musun?

hem sözlük genelinde hem kendi iç dünyamda yaşadığım akıl dışı olaylar neticesinde 'sen hayırdır kızım' samimiyetiyle iletişim kurulamadığını gördüm ve fiona'dan ya da ya da nebahat ablalıktan başka bir şeye evrildim. henüz isim koyamadım sen nasılsa bulursun bir şeyler.

'fiona fiona' dedin bir shrek bulduk kendimize. az kalsın böyle olacakken,
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
böyle olduk.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
şuan bu pozisyonda bekleşiyoruz.

neyse sağlık olsun diyeceğim ama sağlıkta olmadı.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
canım oğlum çok hasta. 10 gündür veteriner veteriner geziyoruz. en son gittiğimiz klinik corona teşhisi koydu.

yani diyeceğim pek keyfimiz yok. ama sizi gördüğümüze pek mutlu olduk. uzun yıllar olmuş gibi sanki. özlemişiz, buralardaki ilk arkadaşım. beni boşver sen anlat.
nasılsın?
sevgiler, saygılar...
devamını gör...
#1252278 entrysinde şahsımı, nickini vermek istemediğim bir yazarın kurbanı olarak nitelendirmiş, belli ki kendisi henüz gerçeklere hakim değil.

1. ben bir kurban değilim. kurban en nefret ettiğim sözcüklerden biridir. kurban grubunu da sevmem, tarkovsky-kurban filmini de sevmem.
(kurban grubu ve tarkovsky görselleri)

nickini vermek istemediğim yazarı, tüm masumluğumla ve üst düzey zekamla kandırıp tüm yasa dışı faaliyetlerini itiraf ettirdim. dolayısıyla kurban kendisidir.
(etrafta koşuşturan civciv görseli)

2. salvadore'ye de kurban denilmiş.
(gülün adı'ndaki salvadore görseli)

salvadore şiirden anlayan bir insan, bu yüzden kurban olduğunu düşünmüyorum, ama mesaj alımını kapatmış. şüphelendirici.

geçmiş olsun dileklerinizi kabul ediyorum yine de. büyüklük bizde kalsın.. kendisini meiji döneminden günümüze davet ediyorum.
devamını gör...
lahmacun gibi bi şeytan icadını, salvadore gibi açıköğretim adalet bitirip avukat gibi davranan bir deliyi, benim gibi edep, haya, ar ve masumiyet gibi özellikleri bünyesinde zevkle taşıyan bir insanın kurbanları gibi göstererek hakkında yapılan her tür kötü yorumu hak etmiş kafa sözlük yazarıdır.

sahiden keşke böyle şeyler olmasa. burada bir aile olduğumuzu unutmasak. çiçekler kadar masum ve şiirsel yaşasak ama olmuyor. duygusal bir çocuk olduğum için bu stresi kaldırma şansım yok. o yüzden hemen uzaklaşıyorum buradan. hoşşa ğalın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rurouni kenshin (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim