süper güçlere sahip varlık. tarih, büyük buhran dönemini yaşamaktaydı. bu dönem anneannemin doğumundan 1 yıl sonra yani 1929 yılında başlamış ve 1930-1940'lı yıllara kadar devam etmiştir. bilhassa amerika bu dönemde çok büyük sıkıntılar çekmiştir. ve iki yahudi, bu dönemde, insanlara motive için, hani ülkeyi birileri kurtarıyor diye işte motive etmek adına superman karakterini oluşturmuşlardır. bu karakter, en ünlü süper kahramanlar içerisinde en ilk olanıdır. ama tüm süper kahramanlar içerisinde, en ilk süper kahraman, 1936 yılında ortaya çıkarılmış olan phantom'dur.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

evet, "ne? tabanca mı?" dediğinizi duyar gibiyim. ama malum, yıl 1936. çok da şey yapmayın. ha bir de bundan önce 1931 yılında shade diye bir karakterin olduğu ve ilk süper kahramanın da bu karakter olduğuna dair bazı söylentiler var. fakat o shade kimdir, necidir bilmediğim için ve hakkında bir bilgi de bulamadığım için phantom'u ekledim.
devamını gör...
ülkede hayli kontenjan açığı olmasına rağmen sorumluluk alınmadığı için öylece bizleri bekleyen üst düzey rütbedir.
devamını gör...
''baba'' yada ''anne''
evet bir hayal kahramanı değildir çoğu zaman süper kahraman herkesin ilk süper kahramanı annesi veya babasıdır.
benim içinse ikisi de birinin yarım bıraktığını diğeri devam ettiriyor.
devamını gör...
özellikle superman ve supergirl gibi kurşun işlemez, bıçak kesmez, ateş yakmaz olanların istenmeyen tüylerden nasıl kurtulduğunu merak ettiğim doğaüstü güçlere sahip canlılardır. superman mesela cillop gibi dolaşıyor. kız olanı da.
devamını gör...
süperman aynadan lazer ışınlarını yansıtarak traş olmaktadır. yıllar önce açıklanmıştır. süpergirl de benzerini yapabilir tahminen.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

ayrıca bunlar ideal insan formunda kalıyorlar ne olursa olsun. doğal hallerinde öyle pek bir arızaları yok. tuvalete gidip gitmedikleri bile şüpheli lakin superman'in yemeğe ihtiyacı olmadığını, güneş ışığını abzorve ederek enerji kazandığını biliyoruz. arada yiyip içtiğini de buhar edip hallediyordur.

süper bunlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"süper kahraman" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim