(bkz: insanlara kezban diyen insan iticiliği)
devamını gör...
yeni tanıştığın bir insana direkt olarak sevgilisinin olup olmadığını sormak kadar saçma bir şey yok bence. “enişte kızmasın” taktiği kullanılmalıdır. eğer cevap vermiyorsa sevgilisi zaten yoktur.
devamını gör...
genç adam bu sevgili durumlarını kafana bu kadar takma.
26 yıllık ömrümde 2 yıl sevgilim oldu benim için o 2 yıl yok hükmünde... ne mutlu oldum ne de bir şeylerde kendimi geliştirdim. anlıyorum* ki bu sevgili olayını kafana çok takıyorsun. akışına bırak kendini dinle, dil öğren, kitap oku, hobi edin bir şeylerde ara kendini. başkası ile anlam kazanmayı bekleme...

tanım: başlıktaki gibi "ne" bitişik yazıyorsa sıkıntı büyük...
devamını gör...
yeni tanıştığın bir insana soracağın ilk soru 'sevgilin var mı ' olmaz. sana ne demesi kadar doğal bir şey yok sonuçta seni ilgilendirmeyen bir şey olduğu için sana ne demiştir , sana ne diyen birine kezban diyorsan en büyük kezban sensindir. kısacası kişi kendinden bilir işi
devamını gör...
biriyle tanışmak için damdan düşer gibi bu soruyu sormazsın. sorunca ters yanıt alınca da kadınlar kezban oluyor, yapmayın ya. önce düzgün iletişim kurmayı öğrenin bence.
devamını gör...
bilmesinin gerekmediğini düşünen insan neden kezban olsun ki? cevap vermek zorunda sanki peh.
devamını gör...
kimse kimseye böyle bir bilgi vermek zorunda değil. cidden sizi ilgilendirmediğini düşünüyorsa bu cevabı verir kişi, bu da size hoşçakal demek.
devamını gör...
sanane diyen bendim, yine olsa yine derim . benim özel hayatım seni neden alakadar ediyor ki?
devamını gör...
böyle bir soruya saygısız bir cevap verildiğini düşünürsek, bu cevaba karşılık "kezban" gibi bir tanım kullanarak insanın kendi seviyesini de en az o kişi kadar aşağı çekmesi neden peki.
devamını gör...
iticidir evet.
sevgilin olup olmaması gayet tabi beni ilgilendirir. sevgilin yoksa belki seninle sevgili olmak için çabalıycam.
ama şunu da söylemem gerek. bir kadına sevgilisi var mı yok mu diye sorulmaz. bunu sizin anlamanız lazım. zaten sevgili olmayan kadın az biraz düşünceliyse ve sizden hoşlanmışsa bunu çok iyi belli eder.
devamını gör...
kelime seçiminde yanlışlık var gibi. sorunun ne olduğunun veya "kezban" diye özel hayatını paylaşmak istemeyen birini yaftalamanın iticilikle ilgisi yok, en azından olmamalı. insana itici gelen sana ne denmesi olabilir, gerçekten de bazı insanlar küfür edilmesini tercih eder sana ne denilmesindense. eğer sana ne denmesi itici geliyorsa bunu konuşmak istediğiniz kişiye belirtirseniz karşınızdaki kişi kezban(!) olmaktan çıkacaktır.
devamını gör...
alnından öpülesi kezbandır. uff snne be slk da diyebilirdi.
devamını gör...
kezban ne ? birine kezban diyerek aşağılamak ne ? mal mısınız cidden ? cidden malsınız! bunu diyenler sanki kraliyet ailesine mensup zannedersin anasi 2.elizabeth babası edinburgh dükü prens philip hayret bişey yav mal olmayın! normal insanlar olun size değişik gelen her boku yaftalamayın !
devamını gör...
ifade özgürlüğü olan kişidir.
devamını gör...
akıllı kızmış ,takdir ettim. iletişim kurmayı beceremeyen, sahip olduğu iletişim bozukluğunun farkında olmayan ve bunun suçunu karşısındaki insana atan cinslere taviz vermeyin kızlar. böyle böyle nesilleri tükenecek bunların.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevgilin var mı sorusuna sana ne diyen kezban iticiliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim