#televizyon dizileri
aksiyon / dram / romantik / tarih / yerli
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

eh işte, sırf isminden dolayı ilgimi çekti, biraz takıldım 12 senedir ilk defa televizyon kanallarından birinden bir dizi izledim.
12 sene önce de kurtlar vadisi izliyordum.
herneyse, fena değil, amerikanvari bir tarzda, bir daha izlemem muhtemelen ama işin içine yine romantikli aşklı şeyler giriyor.
uzun bakışmalar ve ağlamalar falan.
devamını gör...
evet yine bir türk dizi klasiği amariga oyunları, dış güjler, fettullah konulu ey tivi pardon a-te-ve dizisi. hiç izlemedim çünkü izlemeye gerek bile duymadım çünkü neden duyayım?

senaryosunun ve kalitesinin aşağı yukarı nasıl bir şey olduğunu zaten koccaman bir 'osman sınav' yazısını görünce anlıyorsunuz. yine türkler bir numara, dershanede birinci olan ço... neyse çok uzattım.

sözün özü izlemeyin, izlettirmeyin. yeni bir tencere kapaklı ertuğrul, osman vakası daha yaşamayalım rica ediyorum.
devamını gör...
(bkz: kurtlar vadisi), (bkz: deli yürek) ve (bkz: sakarya fırat) gibi türk dizi tarihinin en epik yapımlarına imza atmış osman sınav' ın en vasat işlerinden birisi olma niteleiğini taşıyan dizimsi şey. izlemeye lüzum yok sadece yayınlandığı kanala bakmak yeterlidir. osman hoca ihtiyarlamış onu anladık.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yalnız kurt (dizi)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim