yurtdışına güzel bir maaşla gidilebilecek imkanı olduğu söylenen meslek
devamını gör...
çamur atması çok kolay ama yapması hayli zor olan meslek dalı. neymiş efendim oturduğu yerden para kazanıyormuş valla yapabiliyorsan sende buyur oturduğun yerde kazan tutan yok ama işte ağzı olan konuşuyor.
devamını gör...
yazılımcının ekmek teknesi klavye ve google’dur.
devamını gör...
bu terim artık o kadar generic hale geldi ki... artık bu title'ın birisine "mühendis" demekten pek bir farkı yok. mesela neyin yazılımcısısın? front-end mi, back-end mi, middleware mı? devops üzerine misin, mobil mi, web mi, masaüstü mü? belki de full-stack? assembly diliyle kod yazan low-lever bir developer mısın, yoksa siber güvenlik üzerine exploit testi yapıp onları kapatan mı?

ha birine "ben yazılımcıyım" demişsin, ha da "ben kumpirim" demişsin. içinde ne olduğunu bilmedikten sonra bir anlamı yok.
devamını gör...
game developer olarak hayatıma devam ediyorum.
devamını gör...
35 yasimdan sonra 10 aylik java kursu yaparak baslayacagim meslek.
master tezimi c++ ile yazmis, hatta iyi sonuclar alip yayinlamistik. oradan basladi benim yazilima merakim. her türlü yardima, öneriye acigim dostlar.
devamını gör...
kırkından sonra olamayacağım meslek insanı.
devamını gör...
kırkından sonra olmaya kastığım meslek insanı.
devamını gör...
bu bataklıktan kurtulmamı sağlayacak olan kutsal meslek.
devamını gör...
yazılımı bir amaç değil araç olarak kullansam da sektörün dışındaki insanlar tarafından zaman zaman benim için yapılan tanımlama.
devamını gör...
bu sitede yazdiginiz dilin problemlerini çözebilirsiniz.
devamını gör...
windows 95 çıktığı zamanlarda okulunu okuyup, sevemediğim için ekmek yememin nasip olmadığı meslek.
olmayınca olmuyor.
2000'lerde, bilgisayarı açmayı kapatmayı dahi bilmeyen bir hukukçuya, bildiğim kadarından yazılım dersi verdim, adam site kurdu, ordan yürüdü gitti.
ucunda güzel paralar olan bir meslek.
yapan, yapmak isteyen herkese başarılar.
devamını gör...
yazilimcilar yeni nesil doktor gibi. insanlarin doktorlara suan uyuz olmasinin sebebi doktorlarin cok refah ve zenginlik icinde oldugunu dusunmesinden oturudur. simdi tabii bu yikildi, doktorlar copcu kadar maas aliyor veya almiyor. simdi yazilimcilar iyi kazaniyor ve bunu goren diger beyaz yaka buna uyuz oluyor ve sinirleniyor. olay budur.
devamını gör...
kişinin gelişimine bağlı olarak ilerleyen zamanlarda aklını kullanırsa para içinde yüzmesini sağlayabilecek meslektir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazılımcı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim