zaman tüneli

bu muhabbetleri duyunca aklıma direkt lisedeki biyoloji hocam geliyor. kadın erkeklerden fena nefret ediyordu ama 35 yaşında sırf çocuk sahibi olmak için bir adamla anlaşmalı evlendi, çocuğu yapınca da boşandı. şansına çocuğu erkek oldu. ahhahhajlj.
arada aklıma geliyor; acaba oğlunu yüzde birlik kısma dahil edebildi mi?
devamını gör...

bazıları şiir gibi yazar, bazıları roman gibi…
bazıları da o kadar ağır yazar ki entry okumaya girersin, kendini tanzimat edebiyatı finalinde bulursun.
devamını gör...

kadın yazarların hepsidir..
devamını gör...

bunlar eski
yani 1970-80 ler falan

işte sevdiğim bazıları;

zeni geba


3. lupin


dragon ball


hamtaro


tsubasa


sailor moon
devamını gör...

benimki opel corsa idi. sene 2014. modeli de 2013 filandı.
devamını gör...

malatya şeyir mezerliğinin yanında eğitim alanları var. kursiyerlerin çoğunluğu bayan.
devamını gör...

keşke hepsini denemeseydin merve ciğim.
bilirsin mutlaka! çok çeşit tecrübe yapmaz her zaman, aksine karşılaştırmadan ötürü hata yaptırır.

bedenine baksan belki 99 erkeğin ter lekesi görürsün ama maşallah milletin şeref ortalamasının değerini belirleme "iffet"ine sahip.
devamını gör...

evlenince idealizm biter, insan hakları, adalet, evrensel hukuk vs herşeyden vazgeçer sadece eşini daha zengin daha güçlü bir kocanın karısı yapmaya çalışırsın.
devamını gör...

yakında ismet gelir bak ahan da yazıyom buraya. tekerin peşinden gelir. kih kih kih.
ben niye burada yazıyorum ya öbür sözlüğe gideyim. kih kih kih.
devamını gör...

sıkılıyorum ve bugün bu zor düzelir
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

mehiyorum hala, daha tam mehemedim.
devamını gör...

bunu söyleyen tipler genelde her kadın yazarın dm kutusunda parende atar, orasını burasını bi şekilde kadraja dahil edip foto çeker ilgiiiiiii diye ağlar, günde ortalama 10-20 entry girer. sonra da ben kuulum olm havasıyla gezer. ama ye mez ler
devamını gör...

ismet gurbuz olabilir mi ismer gurbuz??
devamını gör...

britney spears'ı bilirsiniz. yolda görseniz dönüp bakmayacağınız, yan odadan sesi gelse kapıyı kapatacağınız kadın tüm dünyanın en ünlü kadın şarkıcılarından biri oldu; her gün şarkıları çalındı ve ergen erkeklerin rüyalarını süsledi.
türkiye'nin en ünlü kadın rock şarkıcısını sorsalar, muhtemelen hepiniz "şebnem ferah" diyeceksiniz. peki ya özlem tekin'e ne oldu? şebnem ferah ancak özlem tekin'in arkasında durmayı hak ederken, özlem tekin neden kayboldu ve şebnem ferah'ın müzikal anlamda beş para etmeyecek şarkıları, kulak tırmalayan sesi türkiye'nin en popüleri oldu?
okan bayülgen komik mi? onun yaptığı şakaları yakın bir arkadaşınız yapsa vereceğiniz tepki ne olurdu? okan bayülgen nasıl oldu da 30 yıl boyunca ana akım medyada, türkiye'nin en ünlülerini programlarına çıkaracak güce sahip oldu?
mehmet ali erbil konusuna girmiyorum.
türkiye'de müzik, sinema ve televizyon sektörlerini kontrol eden 3-5 kişi var ve eğer onlar isterse ünlü olup para kazanır (tabii ki konisyonlarını ödeyerek) ve onlar istemezse, ne kadar yetenekli olursanız olun, arkadaş çevreniz dışında tanınamazdınız. bunu yıkan oluşum youtube gibi mecralar oldu. eser yenenler'in elinden tutan kişi hepimizin bildiği, solculuk ve kürtçülük dahil her kavramı paraya dönüştürebilen iş insanı olmasaydı, şu anda muhtemelen hiçbirimiz adını bilmiyor olurduk. aynı durum yukarıda saydığım diğer insanlar için de geçerli.
devamını gör...

dus alırken kendimi tutamadım, çişimi yaptım. şu an kendimi çok kirli hissediyorum. hiç prenses bir kıza yakısıyor mu? ühü.
devamını gör...

1000 kere izlesem de doyamayacağım, kafasında beresiyle harika dans eden ultra tatlı küçük kızdır...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

koştursun birader yazar..
devamını gör...

normal sözlük'te şimdiye kadar görmediğim yazarlardır. aramızda mehdi varsa lütfen açıklasın...
devamını gör...

inanmayın siz ona şaapçak. kih kih kih.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim