zaman tüneli

puding basit ve maliyeti çok olmayan bir tatlıdır, insanı strese sokacak bir çapı yok yani.
devamını gör...

sürekli irtifa kaybı. paraşüt maraşüt bir yerlerde açılır diye manzaranın keyfini çıkarıyorum şimdilik.
devamını gör...

mutlak butlan sonrası koç grubu, özgür özel'i, kuruluş kutlamalarına çağırdı.

dün rahmi koç'un fıkra görüntüleri, bugün otokoç gm saldırısı.

11 yıl sonra yeniden 146 günlük bir sürece girilmiş olabilir.
devamını gör...

muhteşem sesli amerikalı vokal
devamını gör...

fonda ta ki seni görene kadar çalması.*
devamını gör...

ayak bileklerine tamamım ben ama ayak olmaz hocam, hayatım boyunca ayak denen organı sevemedim.
devamını gör...

kılıçdaroğlu koltuğu aldığından beri kaç gün geçti, eylemleri bir sonuç verdi mi?

tıpkı saraçhane eylemlerini sönümlendirdiği gibi anıtkabire falan yürüyüp af edersiniz beyni yıkanmış chp seçmeninin gazını aldı. ve bitti.

diğer yandan arnavutluğa bakın. israil'in adamı olan başbakan katarlılar aracılığıyla siyonistlere sit alanı olan sazan adasını satmış. halk bunu öğrenince sokaklara çıkmış. başbakanın evini yakmış. sanırım 1 hafta oldu, hala sokaklarda. ve bu kararı engellemek üzereler gibi görünüyor.
başbakan ise eylemciler hakkında tıpkı bizim tayyip gibi yorumlar yapıyor. kemal unakıtan gibi satacağız diyor.

arnavutlar asıl biz türkler'in davranması gerektiği gibi davranıyor. biz ise 23 yıldır israil ve amerika'nın büyük orta doğu projesi tıkır tıkır işlerken sadece izliyoruz. onlardan örnek almamız gerek. zararın neresinden dönersek kar. kürtçü özgür için eylem yapalım demiyorum. komple siyasetçi sınıfını tek tek koltuklarından indirmek için eylem yapalım diyorum. çünkü israil'in, amerika'nın, avrupa'nın maşaları teröristleri, islamcıları tepemize çıkardı. ülkemizi hem kurumlar nezdinde hem de doğal ve sosyal olarak parçalıyor olmaları da cabası. arnavutlukta yaşananların milyar katı bir rezillik içindeyiz. ama kürtçü özgür'ün atatürkçü olduğunu zannedip anıtkabire yürüyen saf bir çoğunluğumuz var. gerçekten üzücü ve türk milleti adına utanç verici.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

dışını yiywn adamla
selamı sabahı keserim

normal bi insn biber dolmasının dışını yemez ya
biber orda süstür, aroma vericidir
nasıl ki tarçın çubuğunu kıtır kıtır yemiyoruz
biber de öyle
biraz gastronomi lütfen
devamını gör...

yani kadın topuklu ayakkabı giyiyor,
ama sen düz tabanlısın,
fiziken bile ona yetişemiyorsun.
devamını gör...

adam sıralı liste yapmış ilginç.

sayesinde julianne moore'nun 65 yaşında olduğunu öğrendiğim ünlüler listesi.
devamını gör...

bu üçüncü yeniler tayfadan aslında en iyi şarkıları olan bunlar benca
ama adamları da, yyk’yı da severiz
devamını gör...

avm'nin ne dizisini yapacaksın ki? plastik bir hayatın olduğu, plastik şeylerin zıkkımlanıldığı, ruhsuz npclerle dolu bir ortam. bir çatışma yok başta. çatışma olmadan dizi ya da film olmaz. olsa da o proje tutmaz.
devamını gör...

gülben ergen'in ayakları.
devamını gör...

anadolu ailesinde şöyle senaryo da geçer :

mutfak dar, tezgah yok.
_kim döktü unu?!_
çocuk kaşığı yaladı, azar işitti.
baba _ne zaman olacak bu?_ diye sordu.
anne _sen hiç yardım etmeden konuşma_ dedi.
puding yandı ama yine de yendi.

ana konuya gelirsek, o reklamlardaki aile,
türkiye'de hiçbir evde yaşamıyor.
ama herkes o pudingden alıyor.
belki o huzuru satın alabiliriz diye.
devamını gör...

valla çevremde olsa bulucam.
devamını gör...

"son feci bisiklet" deyince karşındaki kişi
ya güler, ya _ne demek bu?_ diye sorar,
ya da anında merak edip dinlemeye başlar.
üçü de yerinde tepki.
devamını gör...

yapay zeka ile beraber geri geldiğini düşündüğüm sistem.

kırbaç getirin köle çalıştıracağım.
devamını gör...

anlatan kişiyseniz susup karşıdakinin fark etmesini sağlamak gerekir. fark ettiğinde de konuşmamak lazımdır. sakin bir ifadeyle bakıp gülümsemek onu yerin dibine sokacaktır. mimiklerinden nasıl kıvrandığını okumak mükemmel oluyor.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim