nar çekirdeği yazar profili

nar çekirdeği kapak fotoğrafı
nar çekirdeği profil fotoğrafı
rozet
karma: 3435 tanım: 1066 başlık: 36 takipçi: 55
İnsanların birbirine olan saygısızlığından bıktım. İnsanların sadece kendi keyfini ve zevkini düşünmesinden, karşısındakini kullanmasından bıktım. "Sen yobazsın." "Sen laiksin." Kavgasından bıktım. Zalimlerin masumlara zulmünden bıktım. Pedofili azgınlığından bıktım. Adaletsizlikten bıktım. Pahalılıktan bıktım. Şeytanlaşmış insanlardan bıktım. İnsanların gamsızlığından bıktım. Ne oktan bir dünyada yaşamak zorunda olduğumu anladım ve yaşamaktan da bıktım.

son tanımları


dinin sorgulamaya izin vermemesi

kim diyor "din sorgulanmaz" diye? kendini "hoca" diye tanıtan şarlatanlar mı? yok öyle bir şey. islam "aklını kullan" diyor. bunu diyen din sana "sorgulama" der mi? tam tersi sor daha derin daha detaylı sor. kalbin kani olana kadar sor.
devamını gör...

yazarların garip takıntıları

gece uyurken pijama altı bacağımdan yukarı çıkıyor diye altlarına lastik dikip topuğumdan geçiriyorum. böylece artık yukarı çıkan pijama paçam yok.
devamını gör...

geçmişte izlenmiş bir türlü ismi bulunamayan film

buldum azmettim buldum. teee çocukken izlediğim bir filmi, arama motoruna filmden hatırladığım kesitleri yaza yaza, o dönemin tüm amerikan filmlerine baka baka buldum. * vazgeçmeyin bir şekilde bulunuyor.
devamını gör...

her şeyi bırakıp gitmek

tam anlamıyla bırakılamayan bir durum aslında. kafanın içindekilerle gidiyorsun nereye gidersen. keşke o kafayı ve kalbi de bırakıp gidilebilse..
devamını gör...

insanı en sakin anında bile sinir eden şeyler

insanların birbirine saygısızlığı. ne biçim bi dünya be burası.
devamını gör...

bir velinin 19 mayıs kostümü isyanı

herkes çocuğunu istediği gibi yetiştirir. kimi "yobaz" olarak, kimi "çağdaş" olarak. kimse kimseye de " sen çocuğunu neden böyle giydiriyorsun ve yetiştiriyorsun" diyemez. hemen bi kutuplaşmalar. bi birbirini linçlemeler. kaç yaşında insanlarsınız bi saygı duyun artık birbirinize ya. ben istersem kızımı ilkokulda tesettüre sokarım, filan kişi isterse kızını göbeği açık giydirir. kime neeee? o çocuk bilinçli yaşa geldiğinde zaten kendi tercihini yapacak. lütfen birbirinizi linçlemek yerine anlayışlı olun lütfen.
devamını gör...

deniz seki'nin şaşırtan değişimi

neden insanlar kendilerini olduğu gibi kabul etmezler ve zerafetle yaşlanmazlar ki?
devamını gör...

beyaz gürültü

benim "hoşurtu" diye tabir ettiğim, bebeğe anne karınındaymış hissi verdiği söylenen ve rahat uykuya geçildiği iddia edilen gürültü. benim 3 çocuğumda da işe yaramadı. hoş yarasa da dinletmezdim. kendim söylerim ninnileri, daha çabuk uyurlar.
devamını gör...

takip et beğeni at 3 kişi etiketle

çekiliş için ön kural. verileceği vaat edilen ürünün de verildiğine inanmıyorum.
devamını gör...

en mistik özelliğiniz

karşımdaki kişinin konuşma şeklinden vücut hareketlerinden yalan söyleyip söylemediğini anlıyorum. sayılır mı? ha bi de rüyalar var orası uzun mesele. *
devamını gör...

sosyal medya kullanmayan insan

ben de kullanmam son 6 7 yıldır falan. ne kimsenin gösterişlerini görüyorum ne de millet benim hayatımı didikleme fırsatı buluyor. ailem ve çocuklarımla olan anılarım da hep bana özel kalıyor.
devamını gör...

türbanlı bir kadınla evlenmek

türban değil tesettür.
devamını gör...

zenginlerin yakışıklı ve güzel olması

estetikdendir.
devamını gör...

meme küçültme ameliyatı

bazı kadınlara gereğinden fazla rahatsızlık veren bir durum büyük göğüs. boyun, omuz, omurilik ve kaburga ağrısı gibi ağrılara yol açar. küçültmeleri sağlık açısından faydalıdır.
devamını gör...

bulaşık yıkamak

gittiğim evin bulaşığını yıkarım. yemeğe de yardım ederim. "yedi, içti, kalktı." dedirtmem.
devamını gör...

sevdiğin filmi adını söylemeden anlat

bir korku filmi. kızı küçük yaşta cadı diye yakıyorlar. kız ölmüyor şeytanla anlaşma yapıp geri dönüyor ve herkesten intikam alıyor.
devamını gör...

kapatınca kafa ütülüyormuş denilen şeyler

uzun süren telefon konuşması.
devamını gör...

en karizmatik roman karakteri ismi

maura ısles.
devamını gör...

her şeyin arkasında bir bit yeniği aramak

yaşadığı bir çok hayal kırıklığı sonucu kişide oluşan durum. misal (bkz: ben) biri iyilik de yapsa "acaba çıkarı ne?" "kesin bi amacı vardır." gözüyle bakıyorum.
devamını gör...

pis kokuyormuş gibi duran ünlüler

turgay tanülkü. buram buram sigara kokuyor gibi hissediyorum.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim