callmebyyournick yazar profili

callmebyyournick kapak fotoğrafı
callmebyyournick profil fotoğrafı
rozet
karma: 2748 tanım: 412 başlık: 129 takipçi: 88
Bunu da aldım ama niye bilmiyorum

son tanımları


sevdiği halde vazgeçen insan

uf karşıdaki de seni seviyosa atla deve değil yani tribe girmeye bahane uydurmaya gerek yok seni yeterince sevmiyodur acıyı seviyodur sorumluluk zor geliyordur bu da yine seni yeterince sevmediğini gösterir
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının meslekleri

nasipse eczacı olucam
devamını gör...

hoşlanılan kişiye hemen açılmalı mı sorusu

ben tanışmadan senden hoşlanıyorum, tanışabilir miyiz demiştim. o da tanışalım tabi ama ben başkasıyla konuşuyorum dedi ve başkasıyla konuştuğunu arkadaşları bile bilmiyordu. yani bence birine direkt açılmayın sonu kötü oluyor.
devamını gör...

reddedilen kız

benim 2 gün önceki halimdir. 6 aydır hoşlandığım çocuğa açılıp "ben başka biriyle konuşuyorum ama istersen senle de konuşabiliriz baştan söyleyim" gibi bi tepkiyle karşılaşıp o zaman hiç gerek yok demişimdir. ilk adımı atıp da mutlu olan kaç kız olduğunu da sorgulatmıştır.
devamını gör...

uyku ilacı alıp uyuyamamak

son 1 haftadır adamakıllı uyuyabilen var mı cidden meraktan soruyorum
devamını gör...

aynı insanlarla tekrar tekrar tanıştığını hissetmek

ortaokul, lise ve şimdi üniversite. her seferinde yeni tanıştığım insanlar eski hayatımdaki insanlarla aynı özellikler taşıyor. her insan biriyle eşleşiyor, bu benim paranoyam mı bilmiyorum ama bire bir aynı özelliklere sahip insanlarla tekrar tekrar tanışıyor gibi hissediyorum.
devamını gör...

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

galiba okulun 200 kişilik wp grubunda yazı yayınlayacağım hedefim dergi çıkarmaktı ama 1.sınıf biri için bu da yetiyo şu an
devamını gör...

erkeklerden bir anda soğutan şeyler

her kadına aynı davrandıklarını hissetmek
devamını gör...

sevildiğini hissettiğin anlar

aile üyelerim hariç kimsenin hissettirmediği bi duygu.
devamını gör...

tıp diş eczacılık atışması

twitter'da 2 gündür süren atışmadır. hangi meslek grubundan olursa olsun insanların birbirine nefret kusma merakını ve kibrini göstermiştir.
devamını gör...

utangaç insanların eğlenceli olması

üniversiteye gelince fark ettiğim durum ama sorun şu ki ben de eğlenceli bi utangacım, utangaç insanların birbirlerini bulup birlikte eğlenmesi için ne yapılabilir acaba? her halta atlayan ve komik olduğunu zanneden itici insanlardan bahsetmiyorum düz kendi içinde dünyası olan komik olan ama belli edemeyen insanlar napabilir?
devamını gör...

ankara'da aşık olmak

bu şehir tek başına çekilmiyor ben artık burada yalnız olmak istemiyorum buradaki yalnızlık çok depresif. sevmek istiyorum yolumu şaşırmak istiyorum ankara'yı içime çekmek istiyorum, sabah kalkmaya bir sebep... mutluluktan uyuyamamak istiyorum bu şehirde, geldiğim yerde yaşamadığım ne varsa içinde bulmak istiyorum kendimi. kendimi bulmak istiyorum. ve kendimden kaçmak için tüm yükü ankaranın omuzlarına yüklüyorum. bindiğim metronun sonu bilinmezliğe değil de tanıdık bir rahatlığa çıksın istiyorum. gençliğimi doyasıya yaşamak istiyorum bu yılları hatırladığımda kalbim yeniden çarpsın istiyorum. 1.ayım bitti buradaki ama bunların hepsi hâlâ hayal gibi. ilahi bi rastlaşma olmalı her şeyin yoluna girmesi için çünkü ben bazı insanlar gibi mıknatıs değilim,kendime çekemiyorum tüm iyi şeyleri ve elimde tutamıyorum başıma gelen güzel tesadüfleri.
devamını gör...

üniversite hakkında dile getirilmeyenler

kimse kimseyi bi tarafına takmıyor. burada kendinizi belli edebilmek için her halta atlamanız gerekiyor, kızsanız güzel olmanız sizi öne çıkarıyor. erkekseniz ve bilmiş bilmiş takılıyorsanız peşinizde bi kız topluluğu oluyor. amfide 170 kişi olunca herkes birbirini tanıyamıyor haliyle sadece her şeyin altından çıkan insanların çevresinde birileri oluyor. kendinizi sorgulayıp nerede yanlış yaptığınızı düşünüyorsunuz ve genelde yanıt bulamıyorsunuz. hayal ettiğiniz okulu kazanmış olsanız bile durum böyle oluyor. okulda 1.ayım bitti ve hâlâ oda arkadaşım ve ben birlikte gidip birlikte dönüyoruz. konuştuğumuz hiçbir insanla frekansı tutturamıyoruz bazı insanlara buluşalım diyoruz geliriz diyip ekiyolar, buluşma ayarlayanlar da genelde barlara gidenler onlarla da bizim dilimiz uyuşmuyor, sanırım en yakın arkadaşım olacak kişiyi 3 gün içinde falan bulmalıydım çünkü şu an boşta insan yok:) her gün bugün o gün diye gidiyorum ve 0 kazanımla okuldan yurda dönüyorum. özel yurtta kaldığım için durum ekstra zorlaşıyor çünkü yurdumda bizim bölümden başka biri yok.üniversiteyi genel hatlarıyla sevemedim, hoşlandığım çocuk da bugün yanımdan kalkıp başka yere oturdu. bi kere de bi şey güzel olsun, lise hayatım da berbat geçtiği için artık herhangi bi eğitim öğretim kurumunda güzel şeyler yaşayabileceğime inancım kalmadı.lütfen üniversite bi noktada beni haksız çıkarsın.
devamını gör...

ankara

geçirdiğim 2 hafta sonucu soğuduğum şehir, çocukluğumdan beri okumayı hayal edebildiğim tek şehrin bana kötü tecrübeler yaşatması canımı sıkıyor artık. köyüme dönesim var maalesef
devamını gör...

hacettepe üniversitesi

seni bitirdiğimde çok şey öğrenmiş olucam, kendimden uzaklaştırıp beni başka biri yapacaksın. bu iyi de olabilir kötü de... ama sloganın olan daha ileriye en iyiye kısmına inanmak istiyorum. senden isteklerim bana iyi arkadaşlar ve doğru bi sevgili vermen. beni mesleğimde en iyisi yapmanı diliyorum. her şeyimle ülkenin en iyi eczacılarından olayım, şifa dağıtayım istiyorum. 5 yıl sonra geriye döndüğümde verdiğim tüm kararlar için iyi ki demek istiyorum.
devamını gör...

oryantasyon

canım okulumun 8 bin kişiyi bir amfiye toplayarak sıcağın altında yaptığı etkinliktir. alışma sürecinden ziyade bırakıyorsanız şimdi bırakın bizi uğraştırmayın hissi vermiştir. hele ki bir profesörün 2 saat film anlatmasının verdiği baygınlığı yalnızca hacettepe 2022 oryantasyonu na katılanlar anlayabilir
devamını gör...

işsiz bırakan bölümler

doktorluk hariç her meslekte bu risk var şu an. eskiden mezun olunca para getireceğine emin olunan her bölüm risk altında. iş bulamayan mimarlar.,mühendisler, avukatlar, diş hekimleri, eczacılar...günümüz türkiye sinde herkes müthiş mesleklere, kötü maaşlara sahip. kontenjanlar bu şekilde artmaya devam ederse çoğu mesleğin sonunun geldiğini göreceğiz.insanlar çocuklarını okutmayı vakit kaybı olarak görüp bıraktığında da özel üniversiteden çıkma;babası iş adamı, bakan, milletvekili olan insanlardan kurulmuş liyakatsiz insanlarla dolu bir düzen içinde kaç yıl devam ederiz meçhul.hepimiz aynı gemideyiz ve batıyoruz, gemiden ilk inenlerin kim olacağı da belli.
devamını gör...

akademik olarak ilerleyen herkes derse girmek zorunda mı sorusu

araştırmalarım sonucu öğrendiğim şu: doktora yaparken zaten ders vermiyorsunuz. dr unvanını aldıktan sonra doçentliğe ve profesörlüğe ilerlemek istiyorsanız derse girmek zorundasınız. eğer dr olmak yetiyor diyorsanız bu şekilde özel sektörde yüksek maaşlarla çalışabiliyorsunuz.
devamını gör...

suçlu olunmayan konularda insanın kendisini suçlu hissetmesi

bi kız okulu kyk çıkmadığı için okulu donduracak raddeye gelmiş, buna ağladım ve özel yurtta kaldığım için kendimi suçlu hissettim. bu dürtümü engelleyemiyorum. kendimden kötü durumda birini gördüğümde önce şükrediyorum ama sonra bir suçluluk sarıyor bedenimi.
devamını gör...

asla yapamam dediğiniz meslekler

diş hekimliği
mimarlık
ressamlık
öğretmenlik var da var yani
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim