ilk yazar olduğumda “1 haftaya troll yuvasına döner.” diyordum, ama gün geçtikçe bilgi verici ve okunası entryler girildi. teşekkürler moderatörler ve yazar arkadaşlar.
devamını gör...
bir sözlüğün kalitesi; toplu taşıma aracından sözlüğe girdiğinde bir elinle de "aman gören olmasın" diye kapatıp kapatmamakla ölçülür kanımca. o bakıma burası öyle biryer değil henüz. temennimiz hiç olmaması yönünde tabi.
devamını gör...
uzun süredir küfür yerine iyi kötü bir şeyler okuyup yazmak, büyükşehirden yaylalara kaçıp oksijen solumak gibi.
devamını gör...
sözlüğün ilk gününden beri çabaladığım durum. başarıyoruz yoldaşlar.
devamını gör...
kitap sebebiyle gelen insanların çoğunlukta olduğundan gerçekleşen durumdur. bir insan kitap okumak kitap kazanmak için bir yere geliyorsa zaten iyi bir okurdur. iyi bir okur olduğu için kaliteli birisidir. dolayısıyla bu gurur hepimizin.
devamını gör...
son iki gündür başlıklardan kaynaklı emin olmadığım beyan.
tekrar ekşiye itiyor insanı.
devamını gör...
kaliteli bir ortam istiyorsak biraz da taşın altına bizler elimizi koycaz. yapıcı olmak yerine yıkıcı olup da kaliteli bir sözlük beklentisine girmek beyhude olacaktır. geldiğimde de kaliteydi şimdi de kalite. arada hoşlanmadığımız tarzda olaylar ve kişiler muhakkak çıkacaktır, bu durumda da yazan çizenler olarak bizler kaliteli bir duruş sergilicez ki sözlük de bundan nasiplensin. bir de şey var arkadaşlar, anket başlıklar. sözlükçüler olarak tek zevkimiz o lan, dozunda olana da kızmayın artık.
t: şu an için yadsınamaz bir gerçek.
devamını gör...
umarım yazdıklarımla sözlüğün kalitesini düşürmüyorumdur. korkum bu.
devamını gör...
katıldığım beyan. gerçi zaman zaman boş beleş başlıklar açılıyor olsa da kafa sözlük güzel bir platform. umarım bozulmaz.
devamını gör...
yanlış tespit.
devamını gör...
şuan iyi ama sonradan sırf para için sözlük çoluk çocuk doldurulursa burası da bozulur.
devamını gör...
israil menşeili her ürün gibi kaliteli olan sözlüktür. ancak türkiye pazarına ''filistin sözlüğü'' olarak giriş yapacağız.

(bkz: filistin hurması)
devamını gör...
önemli olan devamlılığının gelmesidir. aynı heyecan ve motivasyonla ilk günkü enerjiyle bu sözlüğü ileriye taşıyacak kıymetli yazarlar vardır. bırakmayınız.
devamını gör...
kaliteli olacak tabi. biz yazıyoruz.
devamını gör...
katıldığım önermedir. ama demeyecem bu sefer.
devamını gör...
aslında bu tanımı bizim yapmamız pek doğru olmuyor diye düşünüyorum. keyif almaya bakalım sözlükten ve hayattan. her şeyi tanımlamak ve ciddiyetle yaklaşmak buraların görevi değil , akademik bir çevreden bahsedemeyiz. benim için sadece saygı biliyor musunuz ? nice sözlükleri gördünüz saygı olmadı mı hiç bir halta yaramıyor. herkes düşündüğünü yazsın , kırmadan üzmeden.

ayrıştırmayalım yeter.
devamını gör...
şuan gayet güzel ve kaliteli.reklam yok ekşi gibi para karşılığı dandik bahis sitelerini öven yada iyi olanları yalan entrylerle eleştiren tipler burada yok.umarım hiç olmazlarda.
devamını gör...
aynı zamanda ekşi yazarı olarak karşılaştırma yaptığımda katıldığım, şaka maka olmayan önerme.
devamını gör...
görüşlerimden nefret edildiği bir yeri görüşlerimin önemsenmediği, görülmediği bir yere tercih ederim.
devamını gör...
nezih bir yerdir diyerek katıldığım şaka maka olmayan hadise. diğer sözlükler bağcılar ise kafasözlük kadıköy moda'dır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şaka maka normal sözlük’ün kaliteli bir sözlük olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim