erkek egemenliğine bir nebze olsun "dur" diyen, her konuyu küfürsüz biçimde de mahalle ağzından işlememeye yarayan ve seviyeyi hep bel üstünde tutmasıyla sadece fikirleri ile varolan insanlar için çok güzeldir.
beyinlerimiz savaşsın isterdim ama silahsızsınız sözüne istinaden beyinsizlerin barınamadığı bir sözlük.
devamını gör...
oldukça güzel ve akıcı bir türkçemin olmasına rağmen derdimi küfürsüz anlatırken içimden hep "meme meme meme meme" diye sayıklarım.
devamını gör...
küfürlü sözlükte yazmaktan bir farkı yoktur. her iki türlüsünde de barınabilmek iyidir, güzeldir. asıl mücadele budur!
devamını gör...
küfür etmekle etmemek arasındaki farkı bilin lütfen. herkes herşeyi yapabilmeye muktedir iken küfretmemeyi seçen kişiler olarak, küfrü seçenlerin küfürsüz sözlükte yerlerinin olmadığını düşünüyorum. sonuçta pek çok sözlük, küfredebileceğin pek çok platform var. git onlardan birinde dene şansını. zaten o küfür kıyamet giden sözlüklerden gına geldiği için küfürsüz bir sözlüğe ulaşmış, burada sakin sakin takılan insanların huzurunu "ben küfredecem ya" diye bozmanın manası yok.
devamını gör...
alışınca kolay oluyor aslında ya, bilemedim.
devamını gör...
yaratıcılık üzerinde inanılmaz etkisi olduğunu düşündüğüm durum.
devamını gör...
kisisellestirilmemis kufurlerle derdim yok. ama daha iyisi varken neden kufurlu iletisimi tercih edelim ki?

bozma cizgini kafa. boyle guzel olmussun.
devamını gör...
lan jale lan jale dediğim olaydır.

ama sıkı tutunuyorum sorun yok.

hihihi.
devamını gör...
(bkz: neden olmasın)
devamını gör...
10.
ellerini kullanmadan işeyebilmek gibidir. deneyim ve sabır ister.
artısı şudur:
kirlenmeyen eli yıkamak zorunda kalmazsınız.
eksisi de şudur:
psikolojik açıdan içiniz rahat etmez ve yine de ellerinizi yıkamak zorunda hissedersiniz.
küfür etsem iyi olurdu, dediğiniz birçok yer olur ama etmediğiniz için içinizde kalır.
devamını gör...
11.
küfürün aşırısına karşıyım. lakin bazen öyle bir tanım yazmak gerekiyor ki ilgili argoyla tamamlandığında cuk oturacak gibiyken, kullanmadığınızda : tuzsuz salata, sarımsaksız kelle paça, soğansız menemen yiyor, ön sevişmesiz seks yapıyormuşsunuz gibi hissettiriyordur.

dozunda ve yerinde argo kullanımını desteklemekle birlikte, burada kural buysa da azami ölçüde dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. çok memnun olamasam da.
devamını gör...
12.
gonlumu fetheden en guzel ozelligi bu sozlugun, o yuzden diger sozluklerden farkli benim gozumde...hakaretsiz, kufursuz uslubumuza dikkat ederekte, yorum yapabiliriz, tartisabiliriz, elestirebiliriz...

kufurun girdigi her ortamda seviye dusuyor,kalite bitiyor,daha da onemlisi ciddi polemikler ve karsilikli atismalar yasaniyor.farkinda misiniz bilmiyorum ama burasi bir sozluk icin fazla huzurlu, neden cunku burada kufur yasak. ıste tum mesele buymus. umarim bu yasak surekli devam eder...
devamını gör...
13.
dün ben bunu savunduğum için linç edildim. hiçbiriniz yanımda olmadınız, beni yalnız bıraktınız.
devamını gör...
14.
yerine göre güzel yerine göre kötü bir durum.
devamını gör...
15.
küfrün bolca kullanıldığı sözlükten geldim, hatırladığım kadarıyla ne küfür başlık ne küfürlü tanımlarım olmadı. varsa da hatırlamıyorum. diyeceksiniz ki o zaman neye isyan ediyorsun bazı şeylerin yönetimce değil de yazarlarca kısıtlanmaya çalışmasına isyan ediyorum.

nedir bunlar: cinsellik-futbol-siyaset hakkında başlıklar açmayın *, bunlar hakkında konuşmayın * gibi tanımlar gördüm. saygı çerçevesinde onu konuşmayacaksak bunu konuşmayacaksak o zaman bu ortam niye var biz niye varız diye kendimizi sorgulamamız gerekiyor.

küfür benim için çok bir şey ifade etmiyor. ergenlik dönemim de kullanmışlığım oldu olgunlaştıkça kullanmamaya başladım. küfür kimileri için yaşam biçimi olabilir buna da anlayış gösteriyorum, burada küfrün kullanılmaması sürekli gündeme getirilmesi bir zaman sonra insanları boğmaya başlıyor, "artık anladık", "tamam bu ortamda küfür yok", "bu ortamın en güzel yanı bu" bunu anladık ve kabul ettik ama tekrar tekrar gündeme gelmesi baymaya başlıyor.
devamını gör...
16.
(bkz: medeniyet)
devamını gör...
17.
küfür kullanmayı erkek egemenliğine bağlayan sığ yazarları gördüğümüz başlıktır. küfür yerine göre değişkenlik katan değerlere sahiptir. örneğin küfür edilmeme kararı alınan bir filmde kötü adamların hiç küfür kullanmadığını görsek komik olurdu. gerçek hayatta da bazı yerlerde kullanılması gerekir.
devamını gör...
18.
kaba kuvvet uygulamak ve küfretmek acizliktir.
“ben seninle konuşarak mücadele edemiyorum, kapasitem-kelimelerim yetmiyor.” diye itirafta bulunmaktır. “yetmiyor ki saldırıyorum, küfürlü sözler söylemek durumunda kalıyorum” demektir.
devamını gör...
19.
ganyotçu gibi "küfür yok beyler küfür yok" nidalarıyla icra ettiğim eylemdir.
devamını gör...
ben yazamıyorum. kendimi ifade ederken küfür kullanmayı seviyorum, bu da benim serseri serbest stilim. ne bu karşımızda ingiliz kraliyet ailesi mi var. resmen yazım kuralları var, size ne abicim yazdığımdan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"küfürsüz sözlük" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim