hayirli forumlar. bir önceki sozluk deneyimim uzun soğukluydu. 2007-2012 falan sanırım. genç yalnız ve ayi olduğum için herkese laf söylemek yargı dağıtmak falan hoşuma gidiyordu. boşluk diyebiliriz. ama birgün öyle olmadığımı düşündüm ve hiç zirvalamadan çekip gittim. zaten hemen sonrasında hak sahibi kişinin de mal olduğu ispatlandı. sonra hiç bulasmadim. reklamda gördüm dedim düzgün yaparsam olur. ama bir işi düzgün yapmak bir halt demek değil. her neyse bu da böyle bir anımdır. sözler incidir, sözler incitir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüklerden çıkma sebebi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim