28 mayıs 2023 secimleri gibi bir süreç içine girdik çünkü.
bir yanda yıkılmaz sanılan biri, diger tarafta ben yıkarım diyen herkesin birleşmesi ve finalde yıkılamaması...

luci bugun aslında kankacılığa kurban gidiyor, az aklı basinda olan yorum yapar ama ortalık leşcilerle dolu. agzini bicak acmayanlar, uzakta duranlar, sessiz kalanlar bugun bir sürü güdümüyle hareket ediyor.
olay aslında bir kadına söylenen şey degil olay şahsi eziklikliklerini bir kadın üzerinden ortaya dökmek çunku lucifer giderse bunlar kendilerini daha onemli bir halt sanacaklar, kendileri lucifer'in yerine geçecekler ve aynısını kendileri sinsice yapacak hatta lucifer'in yapmadığı nude gönder, bulusalim, bana gidelim olaylarıne girecekler.
içinizden lucifer'ın eve davet ettigi, garip taleplerde bulundugu bir kadın oldugunu dusunmezken bugun luciferin kellesini isteyenleri silkelesek nelerin cikacagini az tahmin ediyorum ama iste kime ne anlatiyoruz degil mi?

noldu sizin gibi gizli kapakli is cevirmedi, herhangi birinizi eve gel demedi diye mi kizginsiniz bireysel fikri olmayanlar toplulugu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sözlüğün bugün çok gergin olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim