dikkat ağır spoiler içerir

sonunun biraz havada kaldığını düşündüğüm dizi. fatma'nın çocukluğunda yaşadığı istismar sonrası köyde yaşadığı zorlukları, travmalarını, köyden kaçışını ve "katil" oluncaya kadar ki evlilik hayatını küçük küçük flashbacklerle daha fazla gösterebilirlerdi. uğur yücel diziye çok ayrı bir hava katmış (bkz: tek kişilik dev kadro).ayrıca burcu biricik performansını beğendim, diğer oyuncular da iyiydi kardeşi rolündeki kızıl saçlı arkadaş hariç; çok yavan, yapmacık bir oyunculuğu var, atiyede de aynıydı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fatma (dizi)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim