alper tanga öldü mü yazar profili

alper tanga öldü mü kapak fotoğrafı
alper tanga öldü mü profil fotoğrafı
rozet
karma: 61 tanım: 15 başlık: 3 takipçi: 2

son tanımları


lena headey

3 ekim 1973 doğumlu ingiliz oyuncu. bu seneki the abandons dizisinde başrol oynamakta.
devamını gör...

babaannenin kullandığı mükemmel sözler

- boku fazla karıştırırsan kokar.

kötü konuların üzerinin kapatılması ve unutulmasının iyi bir şey olduğunu anlatmak için bana söylediği söz.
devamını gör...

13 aralık 2025 antalyaspor galatasaray maçı

ilk golde antalyaspor'lu tiyatrocuların topu birbirine bırakmış gibi yapıp topu kaptırması ve fetosaray'ın golü atması sonucunda izlemeyi bıraktığım tiyatro.

23 senedir akp'nin mahvettiği, kokuşmuş, her tarafından irin akan ülkenin futbol müsabakaları da böyle olur zaten. sadece galatasaray için demiyorum bunu. şikebahçe, sekiztaş, arapzonspor ve diğerleri de aynı durumdan nasiplenmişler.

açıp premier ligi izliyorum. ne gece hayatından belinin etrafı 20 cm yağ tutmuş, koşamayan tipler var ne yalandan kendini yere atan tiyatrocular. canavar gibi lig.
devamını gör...

i. melih gökçek'in kalpleri ısıtan gülümsemesi

özlenen gülümsemedir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

the abandons

4 aralıkta çıkan netflix dizisi.

trailer imdb.com

an itibariyle 10 üzerinden 6.2 puanı var. imdb'de dizi hakkında şu yazılı:


zenginlik ve gücün yozlaşmış bir gücü, farklı ve alışılmadık ailelerden oluşan bir grubun topraklarını ele geçirmek isteyip onları yerlerinden etmeye çalıştığında, onlar da kendi manifest destiny’lerini gerçekleştirmek zorunda kalırlar.
devamını gör...

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

www.youtube.com/shorts/wulY...
devamını gör...

altına işemek

(bkz: enürezis noktürna)

kişinin özellikle uyku sırasında istemsiz olarak idrar kaçırması durumudur. genellikle çocuklarda görülü. 5 yaşından sonra devam ederse enürezis denir.
devamını gör...

sevişirken dinlenecek şarkılar

ideali yavaş ritimli bir şarkıdır. yoksa ritmi tutturacağım diye bosch matkaba benzemenin bir anlamı yok.
devamını gör...

15 aralık 2025 fenerbahçe konyaspor maçı

fenerbahçe'de dorgeles nene ve youssef en-nesyri milli takımlarına gittikleri için oynayamayacakları maç.

kaynak: hurriyet.com

öte yandan konyaspor en son 5 maç önce gençlerbirliği karşısında galip gelmiş. arap youssef de oynamayacağına göre bence fener maçı alır.
devamını gör...

krampus

orta avrupa (özellikle avusturya, almanya ve alpler bölgesi) folkloründe yer alan, noel dönemine ait ve yaramaz çocukları cezalandırdığına inanılan, şeytansı bir noel figürüdür.

örnek 1: youtube.com
örnek 2: youtube.com
örnek 3: youtube.com
devamını gör...

bbc’nin 2025’in en iyi dizileri listesi

reddit

sonunda doğrulanmış profil sistemine geçmek üzere olan forum tartışma platformu. gri tik getiriyorlarmış.

sözcü.com
devamını gör...

mehmet ali erbil

6. kere boşanan komedyen.

sözcü.com
devamını gör...

ingiltere

türkçe ismini fransızca olan angleterre'den alan ülke.

roma döneminde britanya adası’na yerleşen germen kavimlerinden biri angliler (angli) idi. bu kavmin adı latince kaynaklarda anglus / angli olarak geçer.
devamını gör...

puppe

almanca (bkz: oyuncak bebek).
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim