ulan zamanında erkeklere 19 mayısta mı ne sarı tayt,body ve pelerin giydirip bildiğin stadyuma çıkarttılar benimkiler silkerim yapacağınız işi diye itiraz etti de kotla falan gittik.
burada olay okul müdürü muhtemelen bir firma ile anlaştı bunları sapladı firmanın elindeki fazla ürünlerden çıkarttılar. bunun başka açıklaması olamaz lan.
kadın ister türban takar twerk yapar ister mini etek giyer namaz kılar bu konudaki tutumum değişmeyecek.
ülkenin izzet-i itibarını silkmeleri, muslumandan susluman a evrilmeleri bakın bunları tartışırız lakin türban takıyor diye sekuleryaşamayacak diye bir kaide yok.
bunlar artık problem değil bunlar boş tartışmalar. evet mazlumuz diye gelip zalim oldular susluman oldular bütün bunlara okeyim.
lakin siz insanların özgürlüklerinden tartışma açarsanız sizin özgürlükleriniz elinizden alındığında aglayamazsiniz.
28 şubat zulüm değil gereklilikti bunu öğrendik tamam da kendi istediginiz özgürlüğü başkası için istemezseniz o iş bir yerde patlar.
not: iş bu biri vahhabi/selefi itlerini, düzensiz göçmenleri, suriyelileri kapsamamaktadır onlar kendi ülkelerinde istedikleri kadar özgür olabilirler buradan mancinikla da firlatilsalar bana fark etmez.
Normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.