arada bir alınan soğuk duşlardan dolayı sıcak bir aile ortamına evrilememektedir. suyu sıcağa çevirsek çözülecek aslında. termostatik bataryalar falan var, suyun derecesini kendi ayarlıyor. dünya yansa o sıcaklığı koruyor. onlardan lazım bize.
bir tane var, renkli, sade, kolumda. özel tasarım bir şeydi. hala öyle kalsın istediğim için buraya atmayacağım.* bir tane de bacağıma düşünüyorum uzun süredir. şimdilik hala düşünme aşamasında. deseni fikir olarak belli, bir gün karar verirsem, bacağımın arkasında da bir tane olacak.
şimdi, şöyle bir sorunumuz var. bazılarına sorular, cevaplar önceden veriliyor. bazılarının hem soruları hem de cevapları kendilerinin bulması gerekiyor.
hemen açıklıyorum. son ilahi din islam. herkesin müslüman olması bekleniyor teknik olarak. bizim inancımız bu şekilde.
müslüman coğrafyafa doğan insanlar kuran-ı kerim'e ve islam öğretilerine erişimleri olarak doğuyorlar ama dünyanın diğer bölümlerinde hristiyan olarak, budist olarak ya da ilahi dinlerden habersiz olarak doğanlar var. bu insanların müslümanlığı duyması, kabul etmesi, kuran'ı okuması ve cevapları bulması gerekiyor. böyleyken böyle yani. inanmak güzel bir şey ama düşünmek de aynı derece güzel. bence insan ikisini de aynı anda yapabilir.
ideal ilişkiyi yaşayabilmek için kas yapmak zorunda kalmak üzücü ya. kahvaltı hazırlayabiliyorum. yatakta servis etme skill'im de var. kas bölümünde elendim. çift kişilik yatağım bile vardı. hayat bazen çok acımasız.
kalabalık sevmiyorum ya. insan da sevmiyorum. bu tarikatlarda hem insan var hem kalabalık. bir de, her şeye karışıyorlar. benim anam, babam karışmamış, size ne oluyor arkadaş*
yazı yazılanlara çemkiriliyor diye yazıyorum. söyleyeceğim hiçbir şey yok aslında. bir de tanım yapalım hazır gelmişken. sözlük yazarlarına ait fotoğraflardır. evet.
içinde olduğumuz dönem. dua etsinler düzgün insanlar var da, hukuki olarak sözlük'ün başına iş açacak bir şey yapmadı kimse. şaka zannediyorlar böyle yerleri yönetmeyi.
siyah temalı bim > a101 > şok şeklinde benim deneyimim. standart bim şubeleri, ürün dizilimi, erişimi, alışveriş kolaylığı açısından a101'in gerisinde oluyor genelde. uzun zamandır kaç tane şok şubesine girdiysem, birileri ürünleri ortaya atıp kaçmış ve arayıp bulmam gerekiyormuş gibi hissediyorum.
bana canlı yayında teklif edilmişti sözlük'e ilk başladığım zamanlarda. kendi radyo yayınımda, gecenin kör bir vaktinde, bizzat yoldaş'ın kendisi tarafından. muhtemelen, yayında olan kişiler haricinde maksimum üç kişi falan dinliyordu o saatte.
ben de, kimseye karakter vadetmediğimi, şartlarda anlaşabilirsek yapabileceğimi söylemiştim. sonra, şartlarda anlaşamadık, başlamadan bıraktım.
kendi mekanlarında istediklerini yapma özgürlükleri olan işyerleridir. diğer insanların da bunlara tavır alıp gitmeme özgürlükleri vardır ya da bunu destekleyip oraya gitme özgürlükleri vardır.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.