etzel yazar profili

etzel kapak fotoğrafı
etzel profil fotoğrafı
rozet
karma: 27 tanım: 6 başlık: 0 takipçi: 1

son tanımları


kahveli kola

öğrencilik yıllarımızda yaptığımız uyku kaçırıcı bir içecek... deneysel olarak etkili olduğunu söyleyebilirim ama tek seferlik süreçlerde kullanılmalıdır.aksi taktirde yüksek dozda kafein içerdiği için kalp çarpıntısı ve kalp sorunlarına yol açabilir.
devamını gör...

eftalya

güzel bir tınısı olan "eftalya" kelimesi ülkemizde genellikle kız çocuklarına konan bir isimdir. birkaç anlamı bulunmakla birlikte en bilindik deniz kızı, çiçek, çiçeklendirme, bereket gibi anlamlara sahiptir. ülkemizde hakan yeşilyurt tarafından 1999 yılında çıkartılan "eftalya" isimli güzel bir şarkı da bulunmaktadır.
devamını gör...

cüzdanda fotoğraf taşımak

birbirini seven insanlar arasında eski bir gelenektir. güzel ve anlamlı bir eylemdir...
devamını gör...

depremlerin fuhuş yüzünden olması

alakası yok.bunlar hep bilimsizlik krizleri...
devamını gör...

hoşlanılan kişinin de ve da bağlaçlarını ayırmaması

bundan yaklaşık 10-15 yıl önce gençler sesli harf kullanmadan mesajlaşırdı. o seviyeden "de" ve "da"lara takılacak noktaya geldik. türkçemiz adına sağlıklı bir gelişim var. o yüzden bence umutlu olmalı. bakarsın gelecekte "ki" leri bile güzelce ayırabilir karşımızdaki kişi... *
devamını gör...

yazarların gözünden kendi hayatları

her yazar için farkındalıktan doğan bir renk burukluğu olur hayata dair. yazmak, birnevi bu burukluktan bir kaçış gibi aslında.bu sadece önemli yazarlar için değil belkide kaliteli sanatçıların çoğu için geçerli bir gerçek.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim