icarus flees to pluto yazar profili

icarus flees to pluto kapak fotoğrafı
icarus flees to pluto profil fotoğrafı
rozet
kafa izninde
karma: 11939 tanım: 1359 başlık: 72 takipçi: 59
kuş gibi hafifim, puşt gibi latifim.

son tanımları


hitech

180 bpm üstü psytrance subgenreı. arkadaşımın deyimi ile uzaylı müziği. iyi örnekleri insanı delirtir cidden fakat gerçekten kafa gerektiriyor. türkiye'de seven de dinleyen de pek yoktur eminim. sağlık olsun. bir örnek atalım.


devamını gör...

ağlayan kadına söylenecek en güzel söz

ağlayınca çok çirkin oluyorsun derim gülerek genelde. her seferinde güldürür. şaka iyidir bu durumlarda.
devamını gör...

delf

dalf ile bağlantısı yoktur. direkt olarak dalf'e girip belgenizi alabilirsiniz 60 üzeri bir puanla.
devamını gör...

boşuna bakmayın tapusu bende

buram buram varoşluk kokan nida.
devamını gör...

bir kadını kırmadan ona çirkin olduğunu söylemek

söylemeyin karşim. neden her şeye yorum yapmak zorunda hissediyorsunuz ha?
devamını gör...

güne bir şarkı bırak



biraz da shanti.
devamını gör...

youtube

ağzı bir karış açık, şok olmuş tiplerle doldu. en temel konularda en temel bilgileri dizdikleri videolarda sanki asrın keşfini yapmış da bulguları yüzünden delirmiş, şoka uğramış gibi video caption fotoğrafları koyuyorlar. böyle bir videodan faydalı bir şey öğrenme ihtimali sıfır. tecrübe ile sabit.
devamını gör...

khontkar

allah affetsin çok salak bir havası var. yani konuşması, kendini ifade ediş biçimi vesaire "bende biraz dangalaklık var, idare edin" diyor. görünüşü ile vs. en ufak sıkıntım yok. gösteri dünyası, marjinallik gerekli. bunun dışında iyi bir müzisyen olduğunu da düşünüyorum. özellikle son albümündeki kansporu parçası her ne kadar ilgi görmese de türkiye standartlarının çok çok üzerinde bir parça. tipik bir salak ama yetenekli örneği sanırım.
devamını gör...

ölen kişiyi yapay zekaya çevirmek

(bkz: soma)

beyin yaktıran bir oyundu gerçekten.
devamını gör...

puura ile aykırı sohbetler

covid oldum. konuya bakış açım;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

çalışan oturtmama hastalığı

ışsizlik ortamında patronun çalışana köle muamelesi yapması doğal bir sonuç. sağ, liberal ekonomi politikaları bu hakkı onlara tanıyor. önceden saat başı 10 dk mola verme zorunluluğu vardı çalışanlar için. muhtemelen o da kalkmıştır artık. işçiye hakkını değil sanki sadaka veriyor gibiler. haliyle her saniye faydalanma derdindeler.
devamını gör...

can dündar'ın mülteci sevgisi

doğru veya yanlış ayrı konu fakat bu milliyetçi zevatların herkesi ve her şeyi vatan haini olarak nitelendirme alışkanlığından bıktık be. hayır, kafası çalışan adamlar da değilsiniz, iki yüzyıl öncesinin ideolojik dogmalarına sarılıyorsunuz. kendiniz gibi düşünmeyen herkesi vatan haini, size uymayan her hareketi beka sorunu olarak nitelendirmek, bu ne cüret, bu ne cesaret yahu. yetti yaygaranız.
devamını gör...

aynı anda 33 tane sözlük kızıyla mesajlaşan yazar

eh bir zamanlar kanımız deli akıyordu, napalım... siz gibi fakir avuntusuyla mı yaşayalım? senle mi konuşalım ne yani...
devamını gör...

sevgilisinin üstsüz güneşlenmesine izin veren erkek

atlantik okyanusuna çırılçıplak girip birlikte yüzdük. aklıma hiç böyle sorular gelmemişti. bazen unutuyorum ne kadar şanslı olduğumu bu hırt zihniyetten uzakta.
devamını gör...

sabah seksi

net tatsız oluyor. kendinde olmuyorsun pek. zaten uykunun yatıştırıcı bir etkisi var. bir keresinde(yine seks hikayesi mi yazıyorsun feridun abi) o dönemki sevgilim iş dolayısıyla başka şehirdeydi ve ertesi gün geri dönüyordu. yazışıyorduk ve hakikaten çok özlemiştik birbirimizi. arzular şelaleydi. şehvet doruktaydı. öyle istekliydi ki sabah olduğum yere gelince herhalde parçalayacak bu hanımefendi beni diyordum. ki hisler karşılıklıydı. neyse sabah oldu. kapı çaldı. açtım. sarıldık, yatağa oturduk, biraz sohbet ettik. kafamın içinde de bir ses ''ya hiç istemiyorum şimdi sevişmeyi falan ne yapsak?'' diyor. o kadar istemiyorum yani. geceki libido yok yerinde. canım sohbet etmek, yemek yemek, gezmek istiyor. gram cinsel istek yok. zaten afyonum patlamamış. bir an göz göze geldik ''ya sevişmesek olur mu benim hiç canım istemiyor şimdi, geceki havamda değilim'' dedi. o kadar sevindim ki. oh be dedim garip bir durum olmadan halledildi.

onun dışında sabah öyle cinsellik için istekli olduğum bir gün gerçekten hatırlamıyorum. insanlar sabah seksi vs. diyip övüyor. bence yalan söylüyorsunuz ya.
devamını gör...

ayşe hatun önal

allah affetsin çak bi selamla falan değil taş gibi bacakları ile ünlüdür.
devamını gör...

yazarların bugünkü mutluluk sebebi

404 not found. ışte öyle bir gün...
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının hissettikleri

çok hastayım. alev alev yanıyorum. feridun düzağaç görse haline şükreder. bok gibi yaşlandım ama olsun böyle yanmadım der, kelime oyunlarına tövbe ederdi.
devamını gör...

2 şubat 2024 alev alatlı'nın hayatını kaybetmesi

tipik bir sağcı sahte entelektüeldi. liberal gündemi ve yalçın küçük tarafından yerle yeksan edilen gururu ile hatırlanacak. tv tarihinde ilk kez biri birine "ya sen aileden zenginlikle entelektüel geçiniyorsun ne anlarsın halktan" demeyi başarmıştı sonunda. tuzu kuru nişantaşı entelektüel prototipidir. özlenmeyecek. fahrettin anar böylesini ancak.
devamını gör...

sözlük yazarlarının fotoğrafları

adam doğru söylüyor. fotoğraf atanlar olarak az sevişmedik burada. ne memeler ellendi, bilen bilir...

ınsanlar hiç eğlenmesin, hepsi kıçında sopa var gibi kasılsın kalsın istiyorsunuz. olmaz o iş. biraz rahat bırakın insanları karşim. biz sizin kaknemliğinizi çekmek zorunda mıyız?

atın fotoğraf, ben arkanızdayım aslanlar.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim