ihtimaller perisi yazar profili

ihtimaller perisi kapak fotoğrafı
ihtimaller perisi profil fotoğrafı
rozet
kafa izninde
karma: 18308 tanım: 2239 başlık: 1 takipçi: 197
“ Gitmekle gidilmiyor ki, gitmekle gitmiş olamazsın; Gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır.” demiş Cemal Süreya.. Ben sadece gitmiş olmadım, anılarım ve yazdıklarımla burada yaşamaya devam edeceğim.

son tanımları


yazarların yapmaya hala devam ettikleri çocuksu şeyler

istediğim anda, istediğim yerde dans edip şarkı söylüyorum.
pamuk şeker alınca mutlu oluyorum. *
boyuma göre salıncak bulunca sallanıyorum.
biri hediye alınca aşırı aşırı mutlu oluyorum.
güzel bir haber alınca hoplaya zıplaya yürüyorum. *
devamını gör...

geleceğe dair umudunu yeşertecek şey

onuruma yakisir bir is ve saglam bir ask…….
devamını gör...

7 senedir hoşlanılan sözlük kızına söylenebilecekler

yav sözlük zaten 3 senedir falan var. nasıl 7 senedir hoşlanıyorsunuz? doymadınız kurguya. te allam yaa.
devamını gör...

babanın sevgisini gösterememesi

arada söylediği birkaç sevgi sözcüğünün benim için önemi yok. aksine, sevgi sözcüğü söyleyince “allah allah” diyorum. bu yaşımdan sonra ihtiyacım da yok , aramıyorum da o sevgiyi ve ilgiyi. çünkü sevgisi olsa bile hep ilgisizdi. babalık sınavından kalalı çok oldu benim için. yine de eksikliğini göstermesin allah.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının sevdiği şairler

ahmed arif ve diğerleri.
devamını gör...

en çok tanışmak istediğiniz sözlük yazarı

e mesaj atın direkt. niye başlık açıyorsunuz ki? ilk mesajı atmaktan çekiniyorsanız bilemem tabii. *
devamını gör...

kızlardaki sorumluluk sahibi ve ilgili erkek arama tutkusu

bu saatten sonra kendini yetiştirememiş, ne istediğini bilmeyen erkekle uğraşamam. ne istediğimi biliyorum, bir ilişkide neler verebileceğimi biliyorum, karşı taraftan ne beklediğimi de biliyorum o yüzden only sorumluluk sahibi, ilgili adam. çoluk çocukla uğraşacak yaşı geçtim.
devamını gör...

günaydın sözlük

günaydın arkadaslar. bugün günlerden domates konservesi.. su hayatta konserve yapmaktan ölümüne nefret ediyorum, bir de ütü yapmaktan.. 20 kilo domates ellerimden öper, hadi bakalım allah perinize sabır versin bugün.. iş bulamayıp, evde kaldığım her gün ev hanımlığına doğru emin adımlarla ilerliyorum..
içimde mahsun kırmızıgül’ün “ben böyle şansın, ben böyle kaderin..” cümleleri yankılanıyor.. kendinize iyi bakın, allah da bana sabır versin.. öptüm.
devamını gör...

duş alırken şarkı söylemek

ben şarkı söylemeye başlayınca annem kapının önüne gelip hemen kızıyor bana.. “periii! bütün komşular duydu sesini! banyoda şarkı söyleme!” diyor bana.. anne, komşular bülbül gibi sesimi duysun , ne olacak ya? banyo benim evimin içinde, kimse karışamaz.
devamını gör...

nikahsız ilişkiden dünyaya gelen sözlük yazarları

devamını gör...

sıcaklardan evde mahsur kalmak

1 haftadır gördüğüm en düşük nem oranı.. bu tanımı klimanın altından yazıyorum, şakasız.. sevgilim olsa, “askim hadi bulusalim” dese, “ayrılalım, bu sıcakta dışarı çıkamam.” derim. *
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının uzmanlık alanları

temizlik konusunda elim çok hızlıdır. mesela aniden bir telefon aldım diyelim, birilerinin bize geleceğini öğrendim ve ev darmadağın.. 1 saatte her yeri mis gibi yapabiliyorum. * evi toplarım, süpürürüm, wc temizliğini yaparım, üstüne çayımı demler misafiri beklerim.
yavaş iş yapmayı sevmiyorum, hemen her konuda elim çabuktur.
devamını gör...

anneannenin öğrettikleri

birlikte pek vakit geçiremedik farklı şehirlerde yaşadığımız için. 10 gün önce ölüm yıldönümü idi. bir burukluk hissettim, geçen sene öldüğü güne gittim. en son ben yıkamıştım kıyafetlerini, en son ben yedirmiştim yemeğini hastanede. beni tanımamıştı ilk başta, binbir çabam sonucu tanıdıktan sonra, kürtçe “kurban olurum” deyip sağ yanağıma dokundu güç bela. hep doktor olmamı isterdi ama beni kan tutar, doktor olmam imkansızdı. hep okulla ilgili konuşurduk, derslerimin nasıl olduğunu sorardı, başarılı olmamı çok isterdi. yaşamı boyunca köyünden ve sonrasında oturduğu şehir merkezindeki mahalleden pek çıkmadığı için türkçe konuşamazdı, ben de kürtçe pek konuşamıyordum. eğer ona bu kadar erken veda edeceğimi bilseydim kürtçe öğrenirdim onunla sohbet edebilmek için. üç cümleden öteye gitmezdi konuşmalarımız ama konuşunca “prensesim, sultanım “ derdik karşılıklı birbirimize. ben mesafelere rağmen yürekte beraber olmayı, idealist olmayı onunla konuştuğum birkaç cümle ile öğrendim.
mekanın cennet olsun mavişim.. *
devamını gör...

sözlüğün kavgacı yazarları

uzak durduğum yazarlardır. hemen herkes bilir, tanır bunları. hep bir başkaldırı, hep bir sinir, hep bir öfke kusarlar tanımlarında. evlerden ırak. ben uğraşamam, hiç halim yok. benden uzak dursunlar.
devamını gör...

bayanların kanaat nedir bilmemesi

multinetle beslenen arkadaşım, sana göre biz yani bayanlar hiçbir şey bilmiyoruz. senin tahminine göre ne zaman öğreneceğiz bir şeyleri? inanır mısın , aramızda gold digger olmayanlar da var.. şaşırtıcı di mi?
devamını gör...

10 ağustos 2023 haziran ayı işsizlik oranları

bitirme tezimi gençlerin yoksulluk algı ve tanımlamaları üzerine yazdım, tabii bu konunun en önemli noktalarından olan genç işsizliğine de değindim. yaptığım mülakat çalışmasında şunu fark ettim; gençler çok umutsuz. bir üstteki tanımda “umudunu kaybedenler” den bahsetmiş yazar arkadaşım, şu an gerçekten de işsizliğe dahil edilmeyen , umudunu kaybetmiş gençlerin/ bireylerin oranı çok fazla. ben bu sayıların doğruluğuna inanmıyorum. sektörler gerçekten de o alandan mezun olan kişileri istihdam etmiyor, ilgili alan mezunlarını işsiz hale getiriyor. kendimden örnek vereyim; ben sosyal hizmet mezunu bir sosyal hizmet uzmanıyım, yeni mezun oldum ve alanım dışında çalışmak istemiyorum. mecbur kalırsam çalışırım orası ayrı ama benim yerime sosyoloji mezunları istihdam ediliyor. ben buna çok kızıyorum çünkü ben 4 sene bunun eğitimini almış bir bireyim. öte yandan iş alımları genelde deneyimli kişiler üzerinden oluyor, bu da yeni mezunların işsiz kalıp, farklı sektörlere yönelmesine sebep oluyor. istihdam ile ilgili ciddi düzenlemeler gerekiyor. çok üzülüyorum hem kendi adıma hem de tüm gençler adına.
devamını gör...

10 ağustos 2023 malatya depremi

hepimize çok geçmiş olsun. umarım büyük kayıplar olmaz. çok depremli bir gün oldu, elim kalbimdeydi bugün hep. allah bir daha sevdiklerimizin acısını göstermesin. rabbim yere ve göğe sakinlik versin.
devamını gör...

gelmiş geçmiş en güzel türk kadın sanatçı

ayten alpman bence. ask kadinim, tam da ‘pencere’ şarkısını dinlerken paylaşmak istedim. bu güzellik, duruluk bambaska ya.. bir de bergen de çok güzel .
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bıkkınlık veren sözlük klişeleri


te allam ya.
işte buna kahkaha attım. bu arada yeto cidden!
devamını gör...

9 ağustos 2023 cüneyt çakır'ın gürcistan mhk başkanı olması

(bkz: boş küme)
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim