lümpen yazar profili

lümpen kapak fotoğrafı
lümpen profil fotoğrafı
rozet
karma: 2041 tanım: 412 başlık: 0 takipçi: 13
hey there i am using whatsapp

son tanımları


normal sözlük yazarlarının olabileceği renk

kahverengi.

ama böyle koyu kahve ya da kehribara dönen kahve değil, bildiğin bok kahverengisi.
devamını gör...

yüzde 51 sansürlü tanım girmek

beş harfli bir kelimenin 3 harfini sansürledim yani kural olarak uygun ama moderatör diyor ki sonuna eklediğin çoğul ekinden dolayı harf sayısı arttı, haliyle daha çok sansürle. küfür de değil sadece bir organın halk ağzındaki adı. göt gibi bir şey.

kaldı ki göt hakaret olarakta kullanılabiliyor ama testis doğrudan hakaret olarak kullanılan bir organ da değil. billur mu demeliyim, testis mi demeliyim t...k işte alt tarafı. gerçekten baydı bu sansürler.
devamını gör...

yazarların itiraf köşesi

bazı kimseler vardır hemen herkesle kaynaşır arkadaş olur, sevilir sayılır. nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama girdikleri hemen her ortamda konuşacak, anlatacak bir şeyleri her daim vardır. o kadar sosyaller o kadar kalabalık ki etrafları bir süre sonra bazısına yetişemiyorlar ama yine de kimse onlara bozulmuyor, arayıp sormadığında içerlemiyor. sosyallikten zehirlenecekler diyorum onlara baktığımda. bana bulaşmasalar bari diye iç geçiriyorum. çok insani iletişimim olmadığından ters konuşan biriyim herhangi bir tartışmaya girmeye gözüm kesmiyor onlarla.

geçenlerde biri "sen neden tek başına takılıyorsun" diye sordu. bi cevabım yoktu açıkçası ama o an aklıma komutan logarın "dünyalılardan tiskiniyorum" sözü geldi. söylemiş bulundum, epey de güldüler ortamda ama tedirgin etti beni bu durum. eve gidince düşündüm benim bu insanlarla ne işim var diye. baktığında neredeyse hiç konuşmuyordum, kimseyle bir paylaşımım da yoktu ama yanlarından da ayrılmıyordum. daha yeni tanıştık ve o grubun etkili kişisi davet ediyordu sürekli. gidiyorum ama herhangi bir paylaşımım yok, konuşulan konulardan bi haberim, halı sahada çok kötüyüm. bi tek alkol konusunda iddialıyım ama o da övünebileceğim bir özelliğim değil bana göre. karaciğeriyle de övünmemeli bence bir insan.
devamını gör...

sözlükteki 30 yaşı aşmış bunak çetesi

çete kurmuşuz da haberim yok.
devamını gör...

nasıl ve nerede ölmek isterdin sorusu

mümkünse ölmek istemiyorum ben, sonsuza kadar yaşamak var aklımda. ölümsüzlüğü bulamadıkları için bilim, sanat, tıp ve siyaset camiasına ayrıca kızgınım.
devamını gör...

söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil

sussam olmuyor, susmasam olmaz.
devamını gör...

ayrılık sevdaya dahil

yok öyle bir şey, çıkar onu aklından.
devamını gör...

yazarlara gelen son mesaj

"saygısız bir mesaj atmışsınız" demiş birisi. 1 hafta önce sanırım.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının hissettikleri

sakinlik ve durağanlık.
devamını gör...

sözlük yazarlarının favori türk yazarları

peyami safa.
devamını gör...

yazarlar karma puanlarıyla ne yapacak sorunsalı

takipçilerime bakacağım. merak ediyorum kimler onlar, neden takibe almışlar beni.
devamını gör...

biriyle flörtleşmeye üşenmek

ben düz sohbet etmeye üşeniyorum bazen insanlar flört ediyorlar birbirleriyle. bu motivasyon, bu konuşma ve tanıma aşkı, bu kendine güven nedir, nereden gelir a dostlar? bir ben mi kaldım asosyal, bir beni mi unuttunuz ardınızda? o güzel insanlar, beyaz atlara binip gitti mi gerçekten?
devamını gör...

hayatının aşkını sözlüklerde aramak

biri bulsun da oradan arkadaşlarıyla akrabalarıyla vs tanıştırsın biz de nasiplenelim. kendi kendimize bulacağımız yok çünkü.
devamını gör...

pardon 1 dakikanızı alabilir miyim diyen anketör

o gözler ve bakışlarla tüm ömrümü alabilirsin demiştim bir keresinde kız sormaktan vazgeçti. baya bildiğin uzaklaştı yanımdan.

ah ulan zalımın kızı, istemedin ömrümü tamam ama bari istediğin 1 dakikamı alsaydın.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının hissettikleri

kalbim kırık bu günlerde. iletişiminden keyif aldığım kim var kim yoksa kestim selamı yine. kendi başıma kalmak isteyeceğim en son şey ama birine alışıp yarım kalmaktansa yalnız başıma olmayı yeğlerim. yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşlarım oldu bir zamanlar, şimdi arasam açmazlar telefonlarımı. çok sevdiğim kadınlar oldu gözümü karartıp elimden geleni sakınmadığım, şimdi nerede olduklarından bile bi haberim. dönüp aileme sığınacak olduğumda onlar bile bir başıma bıraktılar beni. kimseye alışmak istemiyorum artık, kimseyi sevmek yok gözümde. yalnız yaşamak zor ama ölmek kolay geliyor gözüme.
devamını gör...

karşı cinste dikkat edilen ilk şey

gözleri.

ben hep gözlerine bakarım insanların. bilmiyorum rahatsız ediyor mudur bu davranışım ama seviyorum göz teması kurmayı.
devamını gör...

45 dakika sevişme süresi iddiası

sevişme esnasında boşalma süresinin uzaması cinsel isteksizlik demektir erkek için. zevk alacağı pozisyonu bulmalı ve pozisyonda boşalmaya yönelik sevişmelidir. aksi durumda ereksiyon kaybı yaşar.

bu riske girmektense pozisyon değiştirip en çok zevk aldığı pozisyonu bulmalı ve boşalmalıdır. boşalamayan erkek kadına da kendini kötü hissettirir, beğenmediği intibası uyandırır. ideali 5-7 dakikadır sevişmenin.
devamını gör...

normal sözlük fuck buddy aranıyor ilanları

bu başlığı tüm sözlüğün görmesine rağmen sadece yazılanları okuyup en fazla "espri" maskesi ardına saklanarak yazabiliyor. normal sözlük kendini öyle bir kere koyan ve kurgulayan yazarlarla dolu ki bu kasıntı tipler en insani isteklerini bile söylemekten hicap duyup bunu belirtenleri de yargılamayı kendilerine bir borç bilirler. onlar, kurdukları imajın esiri olmaya mahkum bir avuç lümpenden fazlası olduklarında bu başlığın dolup taşacağını hepimiz biliyoruz oysa.

tüm bu ahval içerisinde bu başlığa kendi özelliklerini yazıp seçilmesi beklemenin işe yarayacağını düşünmüyorum o yüzden ben başka bir giriş yapmayı uygun buldum.

bir adet arkadaş arıyorum. konuşalım, eğlenelim, birlikte vakit geçirip yalandan da olsa seviyor gibi birbirimizi etkilemeye çalışalım. olur da bu etkilenme durumu ilerleyip karşılıklı arzularımız karşı koyulmaz bir meraka döndüğünde de bu merakı zirve noktasında giderelim. baktık ten uyumu var bunu düzenli hale getirelim, baktık yok en baştaki yalanlara geri dönelim karşılıklı anlayışlı. yaş tip boy sosyal beceriler falan boşver zaten beni kimse sevmez seni de sevmiyorsa deneyelim.
devamını gör...

terazi burcu

şöyle bi bakıyorum yazılanlara da galiba ben terazi burcu değilim diyorum. hayır emin gibiyim aslında terazi olduğumdan ama özelliklerinin hiçbiri yok bende.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının bugün fark ettiği şeyler

aslında konuşkan biriymişim.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim