plaktakikitap yazar profili

plaktakikitap kapak fotoğrafı
plaktakikitap profil fotoğrafı
rozet
karma: 182 tanım: 1 başlık: 0 takipçi: 9

son tanımları


normal sözlük

asıl hesabım olan apollonia'yı sileli hemen hemen 487 gün oldu.

“hesabımı sil” butonuna tıkladıktan itibaren 180 gün içerisinde hesabınız tamamen silinicektir ibaresini tekrar tekrar sorup teyitleşmeme rağmen hesabım hâlâ silinmedi.
bu özellik eylül'e kadar düzeltilecekmiş. * *

herhangi bir yazımı, kitap yorumumu, film yorumumu başka bir mecrada paylaşmak istiyorum fakat bir kişi bile aratsa, sözlük hesabım bulunacağı için yazamıyorum hiçbir şeyimi! kendi yazılarımı kullanamaz oldum. burada da kalmasını istemediğim birçok şey var. *

defaatle mailler, mesajlar atmama, editörler aracılığı ile yönetime haber yollamama rağmen ısrarla hesap silinmemesinin sebebi nedir?

ben artık yazılarımı başka yerlerde paylaşabilmek istiyorum. daha kaç defa hesabımızın silinmesini isteyeceğiz?
istemiyoruz işte burada kalmayı. düzgünce gitmemize bile izin vermiyorsunuz.
binlerce tanımım var tek tek de sildirmiyorsunuz. onları silmeye kalksam aylarca daha burada durmam gerekirdi.

ne biçim bir yönetim ki bana ait yazıların, hesabın 180 gün içerisinde tamamen silineceğini teyit etmesine rağmen 500. günde bana hâlâ aynı konuyu konuşturuyor, asla cevap da yazmıyor.

insanız, yazdıklarımızı yok etmek isteyebiliriz. burada izim kalsın istemiyorum. kaydolurken istediğimde silinebilecek bir hesap olduğu teyidi verilmişken bunu yapmamaları çok kötü.

maille iletişim kurulamıyor, hesabın yoksa sözlük içinden mesaj atamıyorsun, duvara konuşsak daha iyi.
olay artık iletişim meselesine döndü, entryleri boşver dedim, en azından cevap versinler dedim. iletişim konusunda sıfırsınız. size anca kaos çıkarıp mı ulaşabiliyoruz? nasıl ilerlemeli olay? kavga, iftira, kaos çıkmadıkça dikkate almıyorsunuz hiçbir şeyi sanırım? ben buradayken de böyleydi, bıktırdınız, baktık 1.5 senedir yoktuk, değişen bir şey yok.

eğer yapmayacaksanız “hesabı sil” butonunuz neden mevcut?
düzgün çalıştırmayacaksanız düzgün çalıştırana kadar butonu kaldırın da insanları beş yüz koca gün bekletmeyin.
yapamıyorsanız yazılım konusunda en azından butonu kaldırmak konusunda yardım edebilirim. *

saldırgan olmak istemiyorum ama zorda bırakıyorsunuz insanları.
maile baktığınız yok, buradan ulaşabildiğimiz yok. discord kullanmıyorum, kullanmak zorunda mıyım sadece discord veriyor yoldaş.
sonra neden in cin top oynuyor...
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim