belirli bir yaşa kadar beni çöpten bulduklarını düşünüyordum. sağ olsun abim photoshop 3.0 da çöp konteynırının yanına bir bebek fotoğrafı koyup montajlamıştı, kanıt olarak onu gösteriyordu bana.
her gördüğümde ağlıyordum. bu yıllarca sürdü.
herkese sigarayı bıraktığımı söylüyor ve bununla hava atıyorum, sigara içenleri iradesiz olmakla suçluyorum ama sorun şu ki eve geldiğimde günde en az 3-5 defa tüttürüyorum, dışarı çıkarken mentol ve ağız gargaralarına abanıp sigara kokusunu ört pas ediyorum.
mezun olduktan sonra bir baltaya sap olmayı gerektirir, ha oldu da bir baltaya sap olamadın, işsiz güçsüz geziyorsun.
o zaman üniversite senin için tam bir vakit kaybı olmuş olur.
son 5 senedir her sene bir tane almaya çalıştığım aksesuardır.
2019’de seiko ile başlamıştım.
2020’de welder moody ile devam ettim.
pandemi dönemi boş geçtik
bu yıl da bir jacques philippe ile devam ediyorum.
tavsiye almak isteyenler gelen kutuma mesaj bırakabilirler.
dünya tarihinde solculara atılmış en büyük kazıktır. siyasal islamcılar solcuları yanına çekip şahı devirmiş daha sonrasında solcuları tek tek asmış, hapse yollamıştır.
latin sevdiği için meksika forumlarında ecnebi kadınlara sarkıyor olabilir.
google translate kullandığı için derdini anlatamıyor o yüzden red yiyor olabilir.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.