büyük takım kimliğini yitirmiş takım son 10 maçda aldığı galibiyetler ortada böyle yakalamışken gese 3 leyip turu burada kapatabilirdi . juventus maçında acı çekmişlerdi deplasmanda ,
ingilterede farklı bir skor olacağını düşünmüyorum . gese turu atladı bence çünkü oyun öyle görünüyor.
maça gelirsek liverpool kazanma alışkanlığını ve büyük takım kimliğini kaybetmiş durumda bu maç özelinde değil genel olarak böyle görünüyor . salah 33 yaşına gelmiş bir tane bire bir de adam geçemedi sezon sonu yüzde yüz yolcu gs adına daha farklı bir skor olabilirdi fırsatlar yakaladı ama böyle bitti ben ingiltere’de sonucun değişeceğini düşünmüyorum. gese turu atlayacaktır .
moruk maçı konuşsana avel avel sallama sağa sola hemen, şurada bir kere futbol konuştuğunuza şahit olmadım hemen kuduz gibi sağa sola sallıyorsun , ayıptır .
önce annemin çantama koyduğu kareli örtüyü sereyim . akabinde koli halinde alınan pop kek ve meyve sularını çıkarayım . peçeteye sarılı elma kenarda dursun .
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.