rohan süvarisi yazar profili

rohan süvarisi kapak fotoğrafı
rohan süvarisi profil fotoğrafı
rozet
karma: 75 tanım: 17 başlık: 1 takipçi: 1

son tanımları


karşı cinsi çekici kılan detaylar

esmer ve uzun saçlı olması. saçları hafif dalgalı olabilir.

kızılları da çok çekici buluyorum ama esmer bir hatun her daim ondedir.

unutmadan söyleyeyim dolgun bir dudaklara kalbim dayanmaz.
devamını gör...

erkekler neye aşık olur sorunsalı

kamp çadırını kendi başına kurabilen kadına aşık olunur.
devamını gör...

sadece erkeklerin bildiği cumartesi olayı

sadece etkenlerin bildiği ve öncelikle kimseye söylememekle yükümlü olduğu olaydır.

evet beyler bu haftasonu acil toplantı yapmamız lazım. çok çok erteledik. sevgilisi/hanımı olanlar izin alsın çünkü sokağa çıkma yasağından dolayı kampa gireceğiz.
devamını gör...

kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması

(bkz: nude atan yazarlar veritabanı) 'na altın harflerle yazılacak bazı kızlarımızın asıl amacıdır.

erkekleri kirli emellerine alet edebilmek için yapmayacakları şey yoktur. aman diyeyim!
devamını gör...

kamp yapmak

ruhu dinlendiren, biraz kendini doğaya bırakınca insanın olması gerektiği yerde olduğunu hissettiren aktivite.

abidik gubidik ekipmana ihtiyaç duymadan ormanın içinde sessiz sakin kendi kendinize kalabileceğiniz kamplar yapmanız mümkündür. birazcık konfor alanından çıkmaya cesaretiniz olsun yeter.

kamp yapmak ile ilgili bilgi almak istersen turuncuyu yak.
devamını gör...

kalınlığı yüzünden göz korkutan kitaplar

(bkz: the lord of the rings)

kalın kapaklı tek kitap olarak piyasaya sürülen çeşidi.

su gibi akıyor ama göründüğü gibi hiç değil.
devamını gör...

yazarların unutamadığı film replikleri

(bkz: you shall not pass)

evet yüzüklerin efendisi filmindeki en epik sahnelerden biridir ve benim en çok sevdiğim repliktir
devamını gör...

sexting

uzaktan uzaga, çeşitli iletişim yöntemleri ile yapılan ve bu eylemi gerçekleştiren kişilerin hayal güçleri ile sınırlı olan (bkz: katılımlı mastürbasyon) dur.

kişiler kendini tatmin etmeye çalışırken birbirlerinin söylediği şeyler ve gönderilen görseller ile tahrik olur ve mastürbasyonun zevk oranını yukarı taşımayı amaçlarlar.

seveni de çok bulunmakla beraber nefret edip boş iş diye tanımlayanlar da epey fazladır.
devamını gör...

alttaki yazara bir mesaj bırak

biliyorum şu dönemde mümkünatı pek kolay değil şartlar dolayısı ile ama yine de pozitif olmaya çalış. yataktan gülümseyerek kalk ve kendi kendine günaydın de sabah uyandığında. etrafında bulunan ayar olduğun kişilere bile tebessüm ile günaydın de mesela.

'an' da kalmaya gayret et lütfen. eğer bunu başarabilirsen orta ve uzun vadede nelerin değiştiğini görünce şaşırabilirsin. şimdiden huzurla uyuman dileğiyle, iyi geceler.
devamını gör...

siyasilerin unutulmayan sözleri

(bkz: süleyman demirel)

"kerhaneleri kapatalim da millet bizi mi bafilesin?"
devamını gör...
11.

normal sözlük kullanan kadın

(bkz: sırtlan was here)

hayırlı avlar diyerek başlık açan yazara iyi dileklerimi sunuyorum.

kızlar ekşi sözlükten gelen sivilceli osbirci tayfa sizi tuzaklarına çekmek istiyor uyandırayım.

tanım: bir kızdır.
devamını gör...
12.

kitap okumuyorum eksikliğini de hissetmiyorum diyen tip

kendi cehaletinin farkında olmayıp bunu da gurur vesikası olarak söyleyebilmesi, onun ne kadar zeka fakiri olduğunu gösterir. kale alınmamalıdır, muhattap olunmamalıdır, hemen bulunduğu ortamdan def edilmelidir. her fırsatta da cehaleti yüzüne acımasızca vurulmalıdır.
devamını gör...
13.

9 kere leyla

ben böyle bir rezalet daha önce izlemedim. yani oyuncularda senaryoyu okudular ama "ezel bu bi şekil yapar" diyip kabul ettiler herhalde. başka bir açıklaması yok böyle bir filmin.
devamını gör...
14.

baksır

vücudu saran, lycrali çeşitlerini almaya gayret edip siyah ve bordo renkleri daha çok tercih ettiğim iç giyim ürünü.
devamını gör...
15.

mesajınız var turuncusu

henüz göremediğim turuncu renktir. merak ediyorum nasıl bir hissiyat acaba
devamını gör...
16.

üst komşuyla baş etme yöntemleri

üst komşumla yıllar içinde bazı bazı gürültüden dolayı tartışma hatta kavga yaşadığımız oldu. baktım çözemeyeceğim "deli deliyi görünce sopasını saklarmış" ata sözünü dikkate alarak bir operasyon hazırlığı içine girdim.

ınternetten gürültülü vurmalı şaklatmalı pornolardan indirdim. hali hazırda bulunan metal parçalardan bir liste yaptım. pc hoparlörüne uyacak şekilde kartondan huni şeklinde parçalar yapıp hoparlöre taktım. gece 11 gibi temizliğe başlayan ve 12 buçuk gibi bitiren temizlik manyağı aydınca deli komsum işini bitirip yattığı zaman tabure sandalye bir şekilde yükselterek tavana hoparlörleri dayadım. verdim pornonun gözüne. saat gece 1 de ciyak ciyak alt kattan ses geliyor düşünsene. ben uyumuyorsam sen de uyumayacaksın. kapıyı çekip salonda uyumaya devam.

akşam saatlerinde koltuktan yere zıplayan çocuğu yüzünden salonda mi oturamıyorum? ayarlıyorum düzeneği veriyorum metal müziği cayır cayır. yatak odasına geçip telefondan film vs izlemeye başlıyorum.

böyle böyle gürültü olayını hallettim. artık yok denecek kadar az gürültü oluyor.
devamını gör...
17.

linkedin

beyaz yaka feysbuku.

üyelerinin ekseriyeti abidik gubidik paylaşımlar yaparlar. eften püften sertifikalarla dolu profilleri ile saçma sapan paylaşımlar ve yorumlaşmalar yapan makam mevki sahibi insanların basitliğini gözler önüne seren sitedir kendisi efenim.
devamını gör...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim