1.
2023 seçimlerinin cumhurbaşkanının oylanacağı bölümü.

erken seçim spekülasyonları nedeniyle zamanından önce yapılması büyük olasıdır.
devamını gör...
nasip olursa oy kullanacağım seçimlerdir. ayrıca kanaatimce türkiyenin gelecek 50 yılını da etkileyecek bir seçim olacaktır.
devamını gör...
(bkz: 25 haziran 2023 genel seçimleri)
devamını gör...
ülkemiz için ve dünyadaki mazlumlar için en iyisi olsun inşallah.
devamını gör...
cumhuriyet tarihinde ilk defa bu kadar net bir şekilde iyilerle kötüler arasında yapılacaktır
devamını gör...
2022 yazında olacak seçimdir.
devamını gör...
güzel günlerin yine bir başka bahara kalmasını istemediğimiz seçim.
devamını gör...
tayyip katılmayacaktır anketlerde on puan fark yediğini görünce. olan gene binaliye olur.
devamını gör...
ilk tur cb çıkmaz ikinci tura kalır. ikinci tur akp kaybeder.
devamını gör...
chp bu şekilde giderse akp'nin yine alacağı seçimdir. burada işler nası gidiyor bilmiyorum ama akp ile alakam olmadığını belirteyim. adam çıkmış hala ben seçilince diye cümle kuruyor. atatürk vefat ettikten 10 sene sonra doğmuş adamsın kılıçdaroğlu, lütfen bırak artık.
devamını gör...
tahminen cumhurbaşkanını değiştirmeyecek seçimdir. ülkede aç bile elhamdulillah diyor iken değişmez.
devamını gör...
"akp kazanır yea" dayatması yapılan başlık. istanbul ve ankara seçimlerinden önce de aynısı yapılıyordu.* hiçbirimiz adayları ve sonuçları bilemeyiz. biraz duyarınız varsa zaten işlerin bu iktidarla iyi gitmediğini görürsünüz ancak her millet layık olduğu şekilde yönetilir napabilirsin.
devamını gör...
ülkemizde ki partizancılığın artık son bulmasını temenni edeceğim seçimlerdir.
devamını gör...
ani bir ölüm gerçekleşmezse rte tekrar kazanır. bu muhalefet olduğu süreci rte seçim kaybetmez.
devamını gör...
bi ara meshur bi geyik vardi.
japon konsolos, halk tv'ye bakiyorum hukumet yikildi kesin gitti diyorum, secim sonuclarinda yine akp kazaniyor diyordu.
simdi yine ayni sey. sozluge bakiyorum herkes muhalif her ay hukumeti yikiyolar adalet esitlik hak hukuk vs falan getiriyorlar sonra secim bi oluyo degisen bisey yok.
devamını gör...
washington, hulusi akarla çalışabileceklerini bazı konularda aynı politikalara devam edebileceğini düşünüyormuş , 2023 seçimi için muhalefetten umutları yok , erdoğan ise istenmeyen adam. abd muhalefetin kazanacağını düşünmüyor. benim düşüncem ise 2023 başkanlık seçimlerinde hulusi akar'ın aday olup seçimi kazanacağı. en azından natoyu iyi bilen birisi gelsin diye düşünülüyor. muhalefetin seçimi kazanması için kendi içindeki sorunları çözmesi gerek ve o sorunların ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. aynı parti içinde hdp destekçileri , komünist , ülkücü ve atatürkçü bulunması bu partinin birlik olması için en büyük engeller. bir ipte birden cambaz oynayamaz. iyi parti anketlerde yüzde 14 oy görüyor. bu oyların yüzde 90'nı akp ve mhpden gelen milliyetçi oylardır. muhalefet , iyi parti ve diğer milliyetçi oyları için bir aday çıkarmalı. yüzde 14 azımsanacak bir sayı değil. zaten hdp oylarının yarısı chp adayına gidecek (eğer hdp aday çıkarmazsa). ama ben yinede bir şeye dikkat edilmesini istiyorum. akp ve iyi parti parlamenter sisteme dönülmesi karşılığı anlaşırsa hulusi akar cumhurbaşkanı ve meral akşener başbakan olması gibi muhalefetin düşünmesi gereken şeylerden biri. hdpye çok taviz verip iyi partiyi soyutlarlarsa bu şeyin gerçekleşmesi ihtimali hiç az değil. hem iyi parti içinden bir çok kişi bu rahatsızlığı dile getirmişti. mhp oyları ise yüzde 5-6-7 lerde olduğuna göre akp - iyi parti ittifakı zor gözükmüyor. ekrem imamoğlu veya mansur yavaş ikilisinden biri aday olacak erdoğan ve akp gidicek diyenler bence erken konuşmasın. bura türkiye her ihtimal ve halkın düşünce yapısı iyice düşünülmeli. ne olursa olsun türkiye'nin her zaman sağ ve milliyetçi oy ve düşünce oranı en az yüzde 60'tır. (belki daha fazla) bu seçimlere ise amerika birleşik devletleri'nin karışmasını da katarsak belkide önümüzdeki bu seçim türkiye tarihinin gelmiş geçmiş en sansasyonel ve önemli seçimi olacak.
devamını gör...
çok haklı buldum.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
biraz daha yaklaştığımız seçim. kurtuluş zamanımız! ama millet ittifakı bu süreçte desteğini aldığı kesimin yaşadığı sıkıntıları unutmamalıdır.
devamını gör...
(bkz: köprüden önce son çıkış)
devamını gör...
(bkz: doğalgaza yüzde 25 elektriğe yüzde 52 zam güncellenmesi) böyle giderse millet ittifakının adayının pek önemli olmayacağını düşünüyorum. millet bunların karşısında kim olursa ona oy verecek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2023 cumhurbaşkanlığı seçimleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim