(bkz: henry cavill)
devamını gör...
tom cruise 50li yaşlarında olmasına rağmen bütün stuntlarını kendisi yapıyor, asla dublör kullanmıyor. tom cruise abartılmış değildir.

en abartılmışı (bkz: necati şaşmaz)
devamını gör...
(bkz: robert downey jr.)

bu adam gereğinden fazla abartılıyor. bana göre bir oyuncu her role girebilmeli, farklı durum ve davranışları layıkıyla ifade edebilmeli. bu adamın oynadığı rollerde ortak özelliklerin olduğunu hepiniz farketmişsinizdir. (bkz: sherlock holmes)(bkz: ironman)(bkz: katil doğanlar) bu rollerde hep bir ukala, alaycı, narsist ve züppedir. özel hayatına biraz göz attığımızda kendi kişiliğine de oldukça yakın olan bu duygu ve tavırları başarı ile yansıtması onu iyi bir oyuncu yapmaz. adam zaten kendisi. farklı bir rolde görsek ki gördük (bkz: yol arkadaşım) aradaki farkı göreceğiz. başarılı mı geldi gözünüze oynadığı ve türk versiyonunun da çekildiği filmdeki oyunculuğu? güldürmeyin beni.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"abartılan aktörler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim