fransız prog rock / neo-prog topluluğu saens imzalı, 2002 çıkışlı escaping from the hands of god albümünün, 16 dakikadan biraz daha uzun süren, pek eksantrik açılış şarkısıdır. bu albümü sanırım 2004-2005 gibi keşfetmiştim ve cidden benim bu tür müziği ekstra sevmemde kilit rol oynamış çalışmalardan biridir bu. hani deli gibi prog rock keşiflerine çıkıyorum ve klasiklerle birlikte böyle az bilinen cevherlere de rastlıyorum falan... müthiş zamanlardı benim açımdan.

parça cidden çok enteresan bir şey bu arada, yani abarttığımı sanmıyorum. çok tekinsiz/karanlık bir girişi var. sonra huzurlu koral bir pasaj derken birden darkwing duck'ın tema/açılış müziğindeki gibi dinamiklerle karşılaşmam beni tam manasıyla dumura uğratmıştı. biraz sabırlı olabilirseniz bence bu şarkı size de çok şey vadediyor olabilir ve farklı, yine müthiş etkileyici müzikal temalar da ekleniyor sonra bahsettiklerime. denemek isteyenlere keyifli dinlemeler!

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"babel lights" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim