adana ilinin karaisalı ilçesine bağlı bir köy.
devamını gör...
burdurun en kalabalık ve dominant ilçesi.yurt genelindeki kamyon karoserlerinin çogu burada yapılırdı yakın zamana kadar,ancak gelişen teknolojiye ayak uyduramamışlardır.ilçenin antalya ile bagları o kadar güçlüdür ki örnegin bir dügünde konukların tamamına yakını antalyada ikamet edenlerden oluşur,ıtamamıda 07 dir.mermercilikte afyonun tahtını da elinden almıştır.burdur geneline göre daha girişimci bir nüfusu vardır,bu ilçeden kaç kere geçtigimi hatırlamıyorum,ancak antalyaya kadar düzgün bir dinlenme tesisi göremedim,anlayabilmiş degilim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bucak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim