genellikle hobi kullanımı için elektrikli küçük aletler üreten firmadır. hatta tek elle kullanılabilen küçük freze aletlerinin hepsinin ismi gibi olmuştur. "senin dremelin markası ne?" gibi muhabbetler yapılmaktadır.

ev tipi küçük hobi (bkz: diy) işlerinde oldukça iyidir. envai çeşit uç aparatı vardır ve uçları çin malı benzerlerine göre çok çok iyidir.

firmayı bosch satın aldıktan sonra ülkemizde yetkili servis te bosch'a ait oldu sanırım. biraz da bu nedenle en yakın rakibi proxxon'a göre daha popülerdir. ürün çeşitliliği ve janjanlı tasarımlarının da buna etkisi olabilir.

hobi tipi freze makinelerini kullandıktan sonra "bu bana yetmiyor" diyenleri, pedallı kuyumcu tipi freze makineleri tatmin edebilir.
devamını gör...
ben bununla bir şeyler yaparım diye bir kaç yıl önce aldığım bahçede kenarda duran el frezesi. ilk aldığımda meraktan çok kurcalamıştım ama artık kullanmıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim