boşuna masraf olarak gördüğüm bir sürü ıvır zıvır barındıran bohça..
devamını gör...
türk bir kadin ile evlenmeyi düsünmedigim için basima gelmeyecek olan, binlerce sacma gelenekten sadece biri.
devamını gör...
çok komik olay. gerçekten komik. internetten bir bakın lütfen. listenin içinde sabun, diş fırçası var. ya bu insanlar evlenene kadar sanki hiç mi sabun, diş fırçası görmüyorlar gjfkgkf.

gerçek bir sorunsal.
devamını gör...
benim için komik olan ve yapmadığım gelenek.

bir yaz dönemi tekstil toptancısında çalıştım. bir de bunların setleri var ama öyle komik ki. erkekler için deri mafya terlikleri mi dersin, kimsenin giymeyeceği o röpdeşambırlı gecelik takımı mı dersin, yok yok. kadınlarda da özellikle evin içinde sabah kalkıp hizmetçinin sıktığı portakal suyunu içmek için mutfağa giderken giyilen tüylü terlikler komik oluyor. sırf gösteriş.
devamını gör...
kız tarafı damadın dedesine el halısı seccade koymuş ama oğlan evi utanmadan makina halısı seccadeyle karşılık verdi diye nikahtan iki gün önce ayrılan çift gördü bu gözler.
eldivenden merdivene diyen yapı market reklamı gibi bir daha hiç alışveriş yapılmayacak gibi onlarca parça ürünle dolup taşan kimi zaman bohça ya konan kimi zaman bavulla taşınan hatta abartıp sandıklarla gönderilen çeyiz manyaklığıdır.
pijama, terlik, parfüm, traş takımı, hırka, saat, seccade, gömlek, kravat, iç çamaşırı, çorap, mendil aldık geçenlerde komşunun damadına hazırlanacak bohça için, hepsini iki ayrı bavula yerleştirdik, bavulları da tüllerle, çiçeklerle bağladık ve gönderdik.
saat hariç 4600 lira ödedik hepsine.
komşunun biri de iyice ucuza almışsınız dedi. piyasası neyse artık.
devamını gör...
anlaşın yapmayın boşa masraf sonrasında da evde kalabalık
devamını gör...
gereksiz. %90 ı kullanılmayan ürünlerle dolu.
devamını gör...
ileride asla kullanılmayacak eşyaları sırf geçmişte dedemiz ninemiz âdet edinmiş diye paranın boşa harcanması...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gelin damat bohçası sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim