baş ol da soğan başı ol derdi, hep zarto efendi, hah işte, bu halime pir zola da tam böyle avinusevdiğum soğanının başıydı, şu bergüzar-ı alem'de, şu kâinat-ı paralelde, en büyük meziyeti buydu halime hanım efendinin.

bunu bir heyetin başına atamışlardı zamanında, taa evvel-ü vakitte bir gün, yahu kardeşim, geldiği günün ertesinde daha kendisini atayanın koltuğu soğumadan, o koltuk derisinin üstündeki tuzlu ter izleri uçuşmadan, heyetin bütün paracıklarını duman etmişti bu.

aah ah be ya, şimdi çıplak efendi olsaydı, yaşasaydı bu günün çayırlarında, kim bilir ne derdi, ne derdi olm?, ne bileyim ne derdi, aman bana ne ya, ewed..
devamını gör...
bugün de andık seni, aaah ah, ahaha, ıyyk..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"halime hanım efendi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim