hazirandan beri kullandığım haylou markasının akıllı saat görünümlü bilekliği. adamlar uygun fiyata taş gibi saat çıkarmış. her şeyiyle dört dörtlük. ama gel gelelim uygulaması berbat. arka planda tüm izni versem de kapanabiliyor. ben de saat bildirimleri verecek bana diye bekliyorum meğer bir sürü bildirim gelmiş bile. saat olarak kullanacaksanız alın yoksa ls01 modeline bulaşmayıp ls02 ya da ls05 solar modeli deneyin. onların uygulaması farklı ve güncel. bizimkini unuttular.

saatte bu arada su geçirmezlik, kalp atış sensörü gibi özellik var. ayrıca saati yüzünüze çevirdiğinizde ekran açılıyor. silikon kayışı çok hafif ve hiç rahatsiz etmiyor. terletmiyor da. tek sorunu türkçe karakter desteği yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"haylou ls01" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim