geçenlerde moda sahne'den canlı olarak izleme şansım olan tiyatro martı'nın oyunu.

erdal özyağcılar, berna laçin ve gözde çetiner'in sahne aldıkları tiyatro oyunda özellikle usta oyuncu erdal özyağcılar'ın performansı enfesti ancak berna laçin'in de hakkını yememek gerekir, sahneye de çok yakışıyor. çok eğlendim, oldukça keyifliydi. son bölümünde berna laçin'in boş koltuklara karşı performans sergilemekle ilgili söylediği, "nefesinize ihtiyacımız var, insanın insana ihtiyacı var" sözleri ile tüm oyuncuların gözleri doldu, biz de evlerimizden duygulandık..
gerçekten tiyatroların böyle böyle bir zamanla ayakta durma çabası takdire şayan ve bizler de destek olmalıyız ki tiyatrolar yaşasın.
devamını gör...
ben boyaciyim ile baslayan bir cümle eder erdal özyağcılar, boyacı olmanın, meslek erbabı olmanın, bunun utanılacak bir durum olmadığını vurgular. cümlenin tamamını hatırlayamadım hatırlarsam yazıyı düzenlerim.
bu arada özledik sahneleri...
devamını gör...
ankara meb şura salonunda izlediğim oyun. 2 perde ve yaklaşık 3 saat. diyalogları daha kısa da olabilirdi ama kesinlikle sıkıcı değil.

erdal özyağcılar gibi bir ustayı canlı izlemek büyük şans. berna laçin'den böyle bir performans beklemiyordum açıkçası. oyunculuğun hakkını veriyor kesinlikle ve hala çok güzel. gözde çetiner'de bu ikiliye çok yakışmış. 3 saatlik oyunu 3 kişiyle götürmek gerçekten kolay iş değil.

oyun tipik bir ingiliz komedisi aslında. bu türe alışık değilseniz bile yüzünüzde bir tebessümle salondan ayrılacağınız kesin. fırsatını bulursanız kaçırmayın izleyin. pişman olmazsınız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hoşgeldin boyacı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim