taksim'de içip içip dilenci çocuğa nasihat verme eşiğidir.

normalde defol artık başımdan denilecek çocuğa 2 tl verip "okuyor musun sen bakalım" diyerek tirada başlanır ve okuyup adam olmanın faydaları anlatılır. yanımızda gülümseyen hatun o an tüm başarısızlıklarımızı unutup, bir devlet başkanına, bir rock yıldızına bakar gibi gözlerimize bakarak ne kadar doğru bir tercih yaptığını düşündü.

çünkü boktan hayatımızı 10 saniyeliğine unutup 2 tl verdik sarhoş kafayla. o an aslında önemli biri gibi görünmek istedik. o an, bizim doruk noktamızdı. hem yanımızdaki insanın gözlerini buğulattık hem de bizi aşırı dikkatle dinleyen bir çocuğa kavuştuk. bizi kimse dinlemiyordu. konuşunca istemsizce kafa sallıyorlardı, geçiştiriyorlardı. ilk defa bu kadar ucuz bir terapi bulduk. fırsatı kaçırmadık. iyi değil kötüydük. kimse anlamadı. işimize baktık, ekmeğimize baktık.
devamını gör...
annenin dediğini yap, ama yaptığını yapma!!! demek gibi bir şey.
devamını gör...
hic kimse nasihat verecegi kisiyi sorgulamaz böyle bir durumda. icince herkese nasihat veresi vardir insanin.raki şişesinde balik olmak isteyen zatı muhterem gecti bu dünyadan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"içip içip dilenci çocuğa nasihat vermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim